Karacabey’de ‘Kurtuluş günü’ coşkusu

*Karacabey’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü, ilçede çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Cumhuriyet Alanı’nda, Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayacak tören; saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve protokol konuşmalarıyla devam edecek.
*Karacabey Belediyesi’nin desteğiyle, 16 Eylül Pazar günü saat 21.30’da sahneye çıkacak olan sevilen sanatçı Zara da birbirinden güzel şarkılarını Karacabeyliler için seslendirecek.

Karacabey’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü, ilçede çeşitli etkinliklerle kutlanacak.
Cumhuriyet Alanı’nda, Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayacak tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve protokol konuşmalarıyla devam edecek.
Şiirlerin okunması ve folklor gösterileriyle devam edecek etkinliklere, Karacabey ilçe protokolünün ve vatandaşların yoğun katılımı bekleniyor.
Karacabey’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıl dönümü programı kapsamında, kurtuluş mücadelesinin zaferle taçlandırıldığı o günler, hep birlikte gururla anılacak.
Karacabeyliler Zara ile coşacak
Karacabey’de kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında, 16 Eylül Pazar günü saat 21.30’da sahneye sevilen sanatçı Zara çıkacak.
Karacabey Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyon kapsamında sevenleriyle buluşacak olan Zara, birbirinden güzel parçalarını Karacabeyliler için seslendirecek.
Zara konseri, Heykel meydanında gerçekleştirilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.