Karacabey’de gönül köprüsü kuruluyor

• Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği, Karacabey Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile birlikte ilçedeki ihtiyaç sahibi 260 vatandaşa kıyafet desteğinde bulundu.

• Karacabey Belediyesi’ne bağlı Sevgi Mağazasında gerçekleştirilen dağıtımlarla ilgili konuşan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz ilçe genelinde hayırseverlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında da yol gösterici oluyor. Bu durum, son zamanlarda yardım dernekleri ile de gerçekleşmeye başladı. Bu alanda da ilçemiz örnek bir organizasyon yürütüyor” dedi.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği Karacabey’de gönüller bir oluyor.

Geçtiğimiz aylarda LÖSEV ve Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği tarafından, benzer etkinliklerle ilçedeki hayırseverlere çeşitli yardımlar ulaştırılmıştı.

Son olarak yeniden ilçeye gelen Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği, ilçedeki 260 ihtiyaç sahibi vatandaşa çeşitli kıyafet yardımlarında bulundu. Karacabey Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile birlikte yürütülen çalışmada kıyafet yardımları, Karacabey Belediyesine ait Sevgi Mağazasında gerçekleşti.

Örnek oluyor

Çalışmalarla ilgili bilgi paylaşan Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey Aşevimiz ile bir yandan sıcak yemek ikramlarımız, 1500 kişiye ulaşacak şekilde merkez ve kırsalda devam ediyor. Bir yandan da hasta nakil ambulansımız, eşya yardımlarımız veya hasta yatağı, hasta taşıma lifti gibi araçların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlıyoruz. Tüm bunların yanında, Karacabey Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, ilçe genelinde hayırseverlerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında da yol gösterici oluyor. Bu durum, son zamanlarda yardım dernekleriyle de gerçekleşmeye başladı. Daha önce LÖSEV ve Engelliler Derneğinin benzer yardımları yine belediyemizle birlikte gerçekleşmişti. Bu kez Bedensel Engelliler Dayanışma Derneği kıyafet yardımında bulundu. Ve birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağladık. Bu alanda ilçemiz örnek bir organizasyon yürütüyor” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.