Karacabey’de engeller ortadan kalktı


• Başkan Özkan’dan Dünya Engelliler Günü’nde anlamlı ziyaret.
• Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında ilçede çeşitli sosyal ve farkındalık çalışmalarına katkı sağlarken, görme engelli Zeynep Karakuş’u da evinde ziyaret etti.

Sosyal ve toplumsal konulardaki farkındalık çalışmaları ile örnek olan Karacabey Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü de unutmadı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında ilçede çeşitli sosyal ve farkındalık çalışmalarına katkı sağlarken, görme engelli Zeynep Karakuş’u da evinde ziyaret etti.

Başkan Özkan’ın gerçekleştirdiği ziyarette Zeynep Karakuş, başkanı kapıda karşıladı. Başkan Özkan da hazırlattığı çiçeği Karakuş’a takdim etti.

Mutluluk duydum

Ziyaretten dolayı yaşadığı mutluluğu her fırsatta dile getiren Karakuş yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanı’mız Ali Özkan çok insaflıdır. Benim gözlerim hiç görmüyor; kendisi düğünde olsun, sokakta olsun, yanımdan geçerken selam verip, hal hatır sormadan hiç geçmez. O seslenmese benim haberim olmaz ama o her seferinde halimi hatrımı sorar, öyle gider. Ben de bundan büyük mutluluk duyuyorum. Ziyareti beni çok mutlu etti, kendisine teşekkür ederim” dedi.

Çalışmalarımız devam edecek

Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklamada, “Biz Zeynep Hanım’ı çok seviyoruz. Hayat enerjisi, mutluluğu ile çevresine neşe saçıyor gerçekten. Bunun için de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ziyaret etmek istedik. Bu vesileyle hem Zeynep’e hem de diğer tüm engelli vatandaşlarımıza hayırlı, uzun bir ömür diliyorum. Herkesin bir gün engelli olabileceği gerçeğini asla unutmadan, engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmalı, yaşamlarına katkı sağlamalıyız. Karacabey Belediyesi olarak, ‘sosyal belediyecilik’ anlayışımız ile tüm engelleri bir bir ortadan kaldırıyor, engelli vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırmak, yaşam standartlarını yükseltmek için kapsamlı çalışmalar yürütüyoruz. Bu konuda çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Karakuş, ziyarette Belediye Başkanı Ali Özkan’ın eşi Gülden Özkan’la görüşmek isteyince, Başkan Özkan eşini telefonla arayıp Karakuş ile sohbet ettirdi. Ziyarette aile üyeleriyle de sohbet eden Özkan, Karakuş’un taleplerini de titizlikle not aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.