Karacabey’de e-Sınav Salonu Mart’da hizmette!

Dingin’den KTSO Mesleki Eğitim Merkezine Ziyaret

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Karacabey Sanayi Sitesindeki KTSO Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek aynı zamanda bina içerisindeki e-Sınav Salonu’nda da incelemelerde bulundu.

lçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ve İlçe Milli Eğitim Mebbis Yöneticisi Arif Doğan ilçemizde yapımı tamamlanan ve çok yakın zamanda hizmete girecek olan e-Sınav Salonu’nda inceleme yapmak üzere Karacabey Sanayi Sitesindeki KTSO Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Karacabey Sanayi Sitesi içinde yapılmasıyla Türkiye’nin ilklerinden olan bu büyük eğitim yatırımının ve bina içerisindeki e-Sınav Salonun ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü olmak üzere, tüm hayırseverlere, KTSO Mesleki Eğitim Merkezi Yöneticilerine ve öğretmenlerine, ayrıca e-Sınav Salonun hizmete hazırlanmasında büyük katkısı olan Mebbis Yöneticimiz Arif Doğan’a teşekkür ediyorum. 

Yaptığımız incelemelerde e-Sınav Salonun tamamlandığı görülmüş olup, sınavlarda görev alacak öğretmenler için yakın zamanda başlayacak olan kursların tamamlanmasının ardından e-Sınav Salonumuz hizmete açılacaktır. 

Ehliyet sınavları için Bursa ve farklı ilçelerdeki e-Sınav Salonlarında sınava giren öğrencilerimiz ve Mart ayında Açıköğretim Ortaokulu ve Lisesi sınavına girecek öğrencilerimiz e-Sınav Salonunun açılmasıyla birlikte sınavlarına ilçemizdeki e-Sınav Salonunda girebilecektir.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.