Can pazarına dönen feci kazada; 1 ölü, 3 yaralı

Karacabey’de önceki gün meydana gelen feci kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza, Karacabey – Bayramdere yolu 7. kilometrede (Taşlık Mahalle çıkışı Farabi Sağlık Meslek Lisesi önü) meydana geldi.

Karacabey’den Bayramdere istikametine gitmekte olan 16 MY 338 plakalı araç, 16 AEC 251 plakalı tırı solladığı sırada havanın yağışlı olmasından dolayı yolda kayarak karşı yönden gelmekte olan 16 ASF 466 plakalı kamyonetle çarpıştı. Bu arada otomobil, kaymanın da etkisiyle kamyonet ile birlikte tıra da çarparak adeta hurdaya döndü.

Araç içerisinde bulunan ve araçta sıkışan 2 kişiden Cem Kondu (30) isimli vatandaş olay yerinde yaşamını yitirirken, Coşkun Arı ise yaralı olarak araçtan çıkartıldı. Ayrıca kamyonette bulunan baba oğul Ali Katkı ile Mustafa Katkı’nın da yaralandığı öğrenildi. Yaralıların hayatı tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

Can pazarına dönen feci kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Öte yandan, talihsiz kazada yaşamını yitiren Bayramdere Mahallesi’nden 1 çocuk babası Cenk Kondu, dün öğlende kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Bayramdere Mahallesi’nde toprağa verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.