Karacabey’de Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri büyük beğeni topladı

DCIM\100MEDIA\DJI_0647.JPG

• Karacabey’de 3 gün süren 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Tuğçe Kandemir konserinin ardından, önceki akşam Musiki Derneğinin 29 Ekim özel konseriyle son buldu. 7’den 70’e geniş bir katılımcı ile gerçekleşen program büyük beğeni topladı.

Karacabey Belediyesi ve Karacabey Kaymakamlığı ile birlikte düzenlenen 29 Ekim kutlama programı, ilçede 3 gün boyunca çeşitli etkinliklerle sürdü.

Cumhuriyet Meydanında başlayan kutlamalarda, bu yıl öğrencilerin gösterileri ve sunduğu aktiviteler protokol ve vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

İlk gün düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü, şehrin en işlek caddesi olan Bursa Caddesinde vatandaşlar, protokol, bando takımı ile gerçekleşti. Cumhuriyet Meydanında biten yürüyüşün ardından etkinlikler, Tuğçe Kandemir konseri ile Cumhuriyet Meydanında devam etti. Kutlamaların son akşamında ise Musiki Derneğinin ‘29 Ekim Özel Konseri’ ile program sürdü.

Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde gerçekleşen konser geniş bir katılımcı kitlesine sahne oldu.

Başkan Özkan’dan 100. yıla özel hazırlık vurgusu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı açıklamada Cumhuriyet Bayramı’nı bir kez daha kutlarken, “Bu yıl Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümü coşkusu her kesimden büyük ilgi gördü. Bizler de gururla bu kutlamaları gerçekleştirdik. Seneye Cumhuriyetimizin 100. yılı ve bu özel yılı, tüm etkinliklerimizde ayrı bir coşkuyla kutlamak için çalışmalarımıza şimdiden başlıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.