DSP Genel Başkanı Aksakal’dan Başkan Özkan’a ziyaret

• Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Bursa programı kapsamında Karacabey’i ziyaret ederek Başkan Özkan’la bir araya geldi. Başkan Özkan görüşmede, Karacabey’in 3T vizyonuyla beraber tarım, turizm ve sanayi odaklı gelişiminden bahsederken, Aksakal’ı Karacabey’de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, Bursa programı kapsamında Karacabey’i ziyaret ederek Başkan Özkan’la bir araya geldi.

Görüşmede; DSP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özbilge, DSP Bursa İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı, Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır ve Karacabey İlçe Başkanı Ahmet Olcay Akıncı da yer aldı.

3T vizyonundan bahsetti

Başkan Özkan görüşmede, Karacabey’in 3T vizyonuyla beraber tarım, turizm ve sanayi odaklı gelişiminden bahsederken, Aksakal’ı Karacabey’de ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Karacabey Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Özkan, Karacabey’deki son yıllarda gerçekleşen atılımlara değindi. Ayrıca ilçenin spordaki gururu Karacabey Belediyespor’un mevcut başarısı ve bugünlere uzanan başarı öyküsünden söz etti.

Karacabey üretimin merkezi

Karacabey’i ziyaret etmekten dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade eden DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ise tarım, hayvancılık ve üretimin merkezi olan Karacabey’in kendilerini anlatabilecekleri en doğru yer olduğuna vurgu yaptı.

Gerçekleşen görüşmenin sonunda Başkan Ali Özkan, Genel Başkan Aksakal’a Karacabey Belediyespor forması, Karacabey kitabı ve Karacabey Harasında çekilen fotoğrafın yer aldığı tablo hediye etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.