Karacabey Turizm Kenti Oluyor!

3T formülü ile özetlenen Tarım, Teknoloji ve Turizm ile ilgili, bugüne kadar birçok başarılı projeye imza atan Karacabey Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen ve dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen EMITT Fuarı’na katılarak, ilçenin birbirinden eşsiz güzelliklerini, Türk ve dünya turizminin önde gelen firmalarına ve binlerce ziyaretçiye tanıttı.

‘‘Marka Kent’ hedefleri doğrultusunda kararlılıkla ilerleyen Karacabey Belediyesi, İstanbul’un ev sahipliğinde düzenlenen EMITT Fuarı’na adeta çıkarma yaptı.

3T formülü ile özetlenen ‘Tarım’, ‘Teknoloji’ ve ‘Turizm’ ile ilgili, bugüne dek çok sayıda başarılı projeye imza atan Karacabey Belediyesi; EMITT Fuarı’nda, ilçenin sahip olduğu birbirinden eşsiz güzellikleri, Türk ve dünya turizminin önde gelen firmalarına ve dünyanın pek çok noktasından gelen ziyaretçilere tanıtma imkânı buldu.

İstanbul – Büyükçekmece, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen EMITT (East Mediterranean International Tourism and Travel) Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, ‘Ulu Şehrin Beş Hali’ konsepti ile boy gösteren Bursa standında yer alan Karacabey Belediyesi, fuar süresince ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Dünya’nın beş büyük turizm fuarı arasında gösterilen organizasyonda, Bursa standı içerisinde yer alan Karacabey Belediyesi, güzellikler şehri ilçemizi, hazırladıkları broşür ve nilüfer motifleri ile başarılı bir şekilde temsil etti.

“Karacabey, Türk ve Dünya Turizminin Gözdesi Olacak”

Doğal ve kültürel güzellikleri, longoz ormanları, ıhlamur ormanları, yarış atları, ayı barınağı, eşsiz kumsalları vb. gibi ender güzelliklere sahip Karacabey’in, turizm potansiyeline gerçek bir ivme kazandırma adına harekete geçtiklerini ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; “İlçemizi Türk ve dünya turizminin gözdesi haline getirmeyi hedefliyoruz. Şu ana kadar keşfedilmemiş, duyurulmamış eşsiz güzelliklerimizi, ülke ve dünya gündemine taşıma amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bursa Valiliğimiz önderliğinde ve Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa yürüttüğümüz çok sayıda önemli projeyi, ilerleyen süreçlerde de kararlılıkla devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.