Karacabey tüm dinamikleriyle Belediyespor’un başarısı için kenetlendi

Son yıllarda ekonomik ve sportif konularda gösterdiği güçlü atılımlarla, ses getiren başarılara imza atan Karacabey’in, kentin tüm dinamiklerinin desteğiyle birlikte ‘Marka Kent’ hedefine doğru adım adım yaklaşması, ülke ve Bursa kamuoyunun haklı takdirini kazanırken, ilçenin güzide takımı Belediyespor’a da bu yönde destek adeta çığ gibi büyüyor.
Önümüzdeki sezon Sportoto 3.Lig’de boy gösterecek Karacabey Belediyespor’da, iddialı bir kadro kurma çalışmaları hız kesmeden devam ederken, kent dinamiklerinin takımlarına sağladığı maddi ve manevi destek, ilçenin başarı yolunda kenetlenme gücünün bir başka örneği olarak öne çıkıyor.
Marka kent hedefimize futbol takımı da ciddi katkı sağlıyor
Karacabey Belediyespor’un yeni sponsorlarından, Ömer Ulga ve Osman Işık’ı önceki gün makamında konuk eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Türkiye ve dünya çapında güçlü markalara ev sahipliği yapan Karacabey’in adeta kabuğunu kırarak, ‘Marka Kent’ hedefine hızla ilerlediğini ifade etti.
Futbol takımının da ilçenin ileriye dönük hedeflerine, büyük katkı sağlayacağına vurgu yapan Başkan Ali Özkan, tüm Karacabeylilerin adeta bir hizmet yarışına girerek, taşın altına el koyma gayretinde olduklarını söyledi.
Koçak: Başarı için tüm karacabeylilerin desteğini bekliyoruz
Öte yandan, sezon öncesi tüm planlama ve transfer çalışmalarının, koordineli bir şekilde sürdürüldüğünü ifade eden Karacabey Belediyespor’un Başkan adaylarından Uğur Koçak da yaptığı açıklamada; “ ‘O sene bu sene’ sloganı ile yola çıktığımız hedefimizde, takım olarak çok şükür ki beklenenden öte başarıları yakalamış bulunuyoruz. Zaman birlik ve beraberlik zamanıdır. Bu güzide ilçeye yolu düşen, burada iş kurup ekmek veren herkesi, taşın altına el koymaya, güzellikleri paylaşmaya, birlikte başarının hazzına ortak olmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.