Karacabey-Tofaş işbirliği ilçeye değer katıyor

Karacabey Belediyesi’nin, ‘Sportif Kent Karacabey’ hedefi doğrultusunda ortaya koyduğu girişimler sonucu, ilçede adeta sporcu patlaması yaşanırken, ülke sporunda söz sahibi takımlarla yapılan işbirliği çalışmaları da meyvelerini vermeyi sürdürüyor.
Tofaş Spor Kulübü ile Karacabey Belediyespor arasında, basketbol konusunda gerçekleştirilen işbirliği olumlu sonuçlar vermeye devam ederken, merhum Mustafa V. Koç adını taşıyan Spor Salonu’nun açılışı için Bursa’ya gelen Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding ve Tofaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç da iki kurum arasındaki örnek işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Geçtiğimiz Ocak ayında üzücü bir şekilde aramızdan ayrılan Merhum Mustafa V. Koç adını taşıyan yeni spor salonu açılışı için önceki gün Bursa’ya gelen Rahmi Koç ve Ömer Koç; ülke sporuna büyük katkı sağlaması beklenen spor tesisini törenle hizmete açarken, açılış töreninde Karacabey Belediyespor’un minik basketbolcuları ve Belediye Başkanı Ali Özkan da hazır bulundu.
“Karacabey başarılarıyla tüm ülkeye örnek oluyor”
Tofaş ve Karacabey Belediyespor arasındaki güçlü işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, sportif yatırımlar konusundaki kararlılığından dolayı Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı kutlayan Rahmi Koç ve Ömer Koç, Karacabey’de kısa sürede yakalanan sportif ivmelenmeye hayran kaldıklarını ve Karacabey’de yakalanan başarılı çizgiyi, tüm ülkeye örnek değerde bulduklarını kaydetti.
“Sportif başarıların devamlılığını sağlamayı hedefliyoruz”
Koç ailesinin Karacabey’deki gelişim adına sarf ettiği sözlerden dolayı gurur duyduklarını aktaran Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise Karacabey’deki sporcu sayısını iki yılda 10 kat artırarak, başta futbol, basketbol ve güreş olmak üzere; kısa sürede tüm branşlarda ses getiren başarılara imza atan bir spor altyapısı oluşturduklarını vurgularken, sportif başarının devamlılığı açısından, Tofaş gibi ülke sporuna lokomotiflik yapan tün köklü takımlarla işbirliğinin, kararlılıkla sürdürüleceği mesajını verdi.
Başkanı Ali Özkan, ilçede önemli yatırımları bulunan KOÇ grubu yöneticileri olarak, Rahmi Koç ve Ömer Koç’u Karacabey’de ağırlamaktan da onur duyacaklarını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.