Karacabey Teşkilatı gol oldu yağdı

AKP’den “Futbol” ziyafeti:

Karacabey Adalet ve Kalkınma Partisi, İl Başkanlığı’nın düzenlediği ve açılışını Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın yaptığı “Teşkilatlar Arası Halı Saha Turnuvası”na fırtına gibi başladı.

Kadrolarında yalnızca yönetim kurulu asil üyelerinin yer aldığı 17 ilçe takımından oluşan organizasyon Osmangazi Belediyesi’ne ait Dobruca-Hüdavendigar Spor Tesisleri’nde geçtiğimiz Çarşamba günü oynanan Yıldırım-Karacabey maçıyla start aldı.

Maça hızlı başlayan Yıldırım Teşkilatı’nın ilk dakikada bulduğu golden sonra kısa sürede kontrolü ele alan Karacabey, Erhan Erdem’in golüyle beraberliği yakaladı.

Maç süresince oyundaki hâkimiyetini hissettiren Karacabey Teşkilatı, Ahmet Şen ve Erhan Erdem in golleriyle durumu bir anda 3-1’e getirdi.

Başarılı futboluyla hayranlık uyandıran Kaptan Sait Mete Sökmen’in ilk yarının ortalarında attığı iki gol ve son dakikadaki Yıldırım’ın golü ile devreye 5–2 Karacabey üstünlüğüyle girildi.

İkinci yarı, tam bir Sait Mete Sökmen resitaline sahne oldu. Kaptan’ın peş peşe attığı üç gole, Yıldırım Teşkilatı 2 golle karşılık verince maç Karacabey AKP’nin 8–4’lük galibiyeti ile sonuçlandı. Maçın ardından Karacabey’in turnuvanın favorileri arasında olduğu yorumlandı.

Karacabey Teşkilatı’nın kadrosu ise şu şekilde oluştu; Maruf Bilgin (Kaleci), Ahmet Şen, Tamer Mirza, Mehmet Nuri Yıldırım, Yasin Kavaz, Murat Avinç, Sait Mete Sökmen, Mustafa Çelik ve Erhan Erdem.

İki ay boyunca zevkli karşılaşmalara sahne olacak turnuvada, aynı gün oynanan diğer karşılaşmada Osmangazi Teşkilatı, Orhangazi’yi 9-1 yendi.

Diğer taraftan Karacabey Teşkilatı’nın, 12 Ekim 2012 Cuma günü saat 17.00’de Kestel ile ikinci maçını oynayacağı bildirildi.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.