Karacabey, Şehidini Gururla Kucakladı

Önceki gün Şırnak’ta, vatan hainlerinin alçakça saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan’ın naaşı, Bandırma Askeri Havaalanı’nda dün Karacabeyliler tarafından kucaklanarak teslim alındı.
Bingöl’de görev yapan ve geçici görevlendirmeyle Şırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan, Karacabey Bayramdere Mahallesi’nden evli ve 3 çocuk babası 15 yıllık asker, Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan’ın acı haberi ilçede büyük üzüntü yarattı.
Ailesi ve Karacabeyliler tarafından dün Bandırma Askeri Havaalanı’ndan gururla teslim alınan şehidimizin, şanlı bayrağımıza sarılı olan naaşı, bugün (Salı) öğlen namazını müteakiben, Bayramdere Mahallesi’nde toprağa verilecek.
“VATAN HAİNLERİ YENİLGİYE MAHKÛM OLACAK”
Türk milletinin vatan için ölmeyi görev bilen ve şehitlik makamını da en yüce makam olarak kabul eden asil bir millet olduğunu ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, hainlerin ve destekçilerinin her zaman yenilgiye mahkûm olduklarını belirterek, tüm Karacabey’in şehidini gururla kucakladığını söyledi.
Şehitlik mertebesine ulaşan Jandarma Uzman Çavuş Cemil Turan’a Allahtan rahmet dileyen Özkan, ailesine ve Türk milletine de baş sağlığı dileklerinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.