Karacabey sanayisi için dev adım

ÜSİGEM’in ziyareti heyecan yarattı:
Karacabey sanayisine katkıda bulunulacak dev bir oluşumun temelleri dün Belediye’de atıldı. Türkiye’nin en önemli sanayi ili Bursa ve ilçelerine hizmet vermeyi amaçlayan Uludağ Üniversitesi bünyesindeki Üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÜSİGEM), Karacabey’e gelerek bir dizi incelemelerde bulundu.
            İlçedeki önemli sanayi kuruluşları ile Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden ÜSİGEM temsilcilerinin son durağı Karacabey Belediyesi oldu. Yoğun katılımın yaşandığı ziyarette, Karacabey’in geleceği adına önemli görüşler paylaşıldı.
            Tanışma toplantısı şeklinde geçen programda taraflar tek tek kendini tanıtarak konuyla ilgili düşüncelerini ortaya koydu.
            ÜSİGEM Müdürü Prof. Dr. Zeyyat Sabuncuoğlu eğitim, danışmanlık ve araştırma dallarında sanayici ile işbirliği içinde hareket ederek, projeler üretmeyi amaçladıklarını belirtti. Karacabey’in önemli bir sanayi kenti olduğuna dikkat çeken Sabuncuoğlu, Belediye ve Meslek Yüksek Okulu ile sürekli diyalog halinde olmak istediklerini vurguladı.
            Karacabey adına büyük bir heyecan içinde olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Ergün Koç, ilçenin bu yönde fiziki avantajlara sahip bir sanayi kenti olduğunu kaydetti. Bu avantajların ekonomiye kazandırılması adına ÜSİGEM ziyaretinin önemli olduğunu belirten Koç, Belediye olarak her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.