Karacabey Lisesi’nden Belediye ve yardımseverlere plaket

 

Karacabey Lisesi, okulun yeniden yapılandırılmasında büyük katkı sağlayan Belediye ve yardımseverleri plaketle onurlandırdı.

Kaymakam Ahmet Yurtseven'in de katıldığı ödül töreninde Belediye Başkanı Ergün Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Talih Düzgören, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, yardımseverler ve Okul Aile Birliği yöneticileri hazır bulundu.

Karacabey Lisesi Müdürü İhsan Vurgun, okulun iç ve dış boyaması, sıraların cilalanması, çatlayan taş duvarın yıkılması, kamera sistemi, otomatik kapı ve birçok eksikliğin giderilmesine katkı veren Belediye Başkanı Ergün Koç ve yardımseverlere teşekkür etti.

Şu ana kadar görev yaptığı 8 ilçede kamu kuruluşları ve hayırsever işbirliğinin Karacabey'deki gibi olmadığını dile getiren Kaymakam Yurtseven, “Bu konuda Karacabey çok şanslı. Başta Belediye Başkanı Ergün Koç olmak üzere, ilçenin en eski okulu Karacabey Lisesi'ne destek veren hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Her alanda olduğu gibi eğitimde de ihtiyaçların sonsuz olduğuna dikkat çeken Kaymakam Yurtseven, “Devletimiz elinden geleni yapıyor. Ancak bazı durumlarda yardımseverlerimizin de devreye girmesi çok önemli” diye konuştu.

Kaymakam Ahmet Yurtseven, konuşmasının ardından Belediye Başkanı Ergün Koç, Yusuf Gün (Gün İnşaat), Recep Dirlik (Birlik İnşaat), Özdemir Akkuş (Opet) ile Bektaş İnşaat yetkilisine teşekkür plaketlerini sundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.