Karacabey Lisesi göz kamaştırıyor!

Belediye’nin desteğiyle tüm okul pırıl pırıl oldu:
Okulun iç ve dış cephesi ile Kapalı Spor Salonu’nun dış cephesini boyatan Belediye, dış güvenlik kameralarını da hattıyla birlikte Karacabey Lisesi’ne kazandırdı.
Belediye Başkanı Ergün Koç’un eğitime önemli katkı sağladığına değinen Okul Müdürü İhsan Vurgun, tek eksikliklerinin gece okul bahçesinin aydınlatılması olduğunu kaydetti. Vurgun, bu önemli sıkıntıları için ise yetkililerden destek beklediklerini belirtti.
Okulun iç cephesi için Koçak Ticaret’in kendilerine bir ton boya verdiğini belirten Vurgun, boyama işçiliğinin ise Belediye’nin yaptığını kaydetti. Dış cephenin boya alımı ile işçiliğinin de Belediye tarafından gerçekleştiğini ifade eden Vurgun, boya tercihlerinin bile Başkan Ergün Koç tarafından yapıldığını söyledi.
Belediye’nin iç ve dış boya desteğinin yanı sıra kötü bir görüntü veren sıraların zımpara temizliğini de yaptığını belirten Okul Müdürü İhsan Vurgun, son olarak dış güvenlik kameralarının hattıyla birlikte kurulduğunu dile getirdi.
Belediye’nin Karacabey Lisesi’nin çehresini değiştirdiğini belirten Vurgun, desteklerinden dolayı Başkan Koç’a teşekkür etti.
Tek sıkıntılarının gece okulun bahçesinin aydınlatılması olduğunu ifade eden Vurgun, güvenlik açısından bunun gerekli olduğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.