“Karacabey Kupası” heyecanı sürüyor

Karacabey Esnafspor’un düzenlediğini, “Karacabey Kupası Futbol Turnuvası”nda heyecan giderek artıyor. Üçüncü haftası geride kalan turnuvanın iddialı takımları BJK Lokali, Tadında Unlu Mamuller ve Fatih Tarım şampiyonluk için kıyasıya mücadele veriyor.
Bu yıl ikincisi düzenlenen turnuvanın karşılaşmaları M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanıyor. Esnafspor, Gölecik, Odaköy, BJK Lokali, Tadında Unlu Mamuller ve Fatih Tarım’ın katıldığı turnuvadaki karşılaşmaları Dursun Yalci, Mustafa Durmuş ve Vural Altun hakem üçlüsü yönetiyor.
Büyük bir heyecana sahne olan turnuvanın hafta sonu oynanan karşılaşmalarında Tadında Unlu Mamuller, Esnafspor’u 2-1 mağlup etti. Averaj üstünlüğü ile liderliğe yükselen BJK Lokali, Gölecik’i 3-1 yendi. Gol yağmuru yaşandığı karşılaşmada ise Fatih Tarım, Odaköy’ü 10-0 mağlup etti.
Turnuvanın Pazar günü oynanacak karşılaşmalarında Gölecik ile Fatih Tarım saat 11.30 karşı karşıya gelecek. Turnuvada 9 puanları bulunan BJK Lokali ile Tadında Unlu Mamuller karşılaşması saat 13.00’te oynanacak. Kıran kırana geçmesi beklenen karşılaşmanın ardından ise saat 14.30’da Esnafspor ile Odaköy kozlarını paylaşacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.