Karacabey kana bulandı

Karacabey dün akşam yaşanan iki silahlı saldırıyla kana bulandı. Silahların konuştuğu sokak kavgalarında Sazlıca Köyü Muhtarı Nuri Şendere, bacağından vuruldu.
Aralarında daha önceden husumet olduğu belirtilen Nihat Kaya (24) ile Yılmaz Yıldız (32), dün gece geç saatlerde Panayır Caddesi üzerinde karşılaştı.
Birbirlerine kızgın oldukları anlaşılan Nihat Kaya ile Yılmaz Yıldız tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile sinirlenen Yılmaz Yıldız, belinden çıkardığı tabancayla Nihat Kaya’yı bacağından vurarak yaraladıktan sonra kaçtı.
Bacağından yaralanan Kaya, Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik görevlileri, olaydan sonra kaçan Yılmaz Yıldız’ı aramaya başladı.
Muhtara silahlı saldırı
Kanlı gecenin ikinci olayı ise Bursa Caddesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Birahane çıkışı Atatürk Bulvarı üzerinde yürüyen Sazlıca Köyü Muhtarı Nuri Şendere (56), Zülkar Perdak (49) ile yolda çarpıştı. Basit bir çarpışma sonucu birbirleriyle tartışmaya başlayan Şendere ile Perdak arasındaki anlaşmazlık giderek büyüyünce kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Sazlıca Köyü Muhtarı Nuri Şendere, Zülkar Perdak tarafından silahla bacağından vurularak yaralandı. Olaydan sonra Şendere, Bursa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Zülkar Perdak ise, polis tarafından yakalanarak göz altına alındı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.