Karacabey için varız!

*Saadet ve Hamidiye Mahalleleri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nde Bedri Kalay dönemi başladı.

Başkan Yardımcısı Ethem Uzer, Sayman Ahmet Kankulak ve Üyeler; Gökhan Portakal ile Fahrettin Piroğlu ile yenilenen yönetimin derneğe taze kan getireceğini belirten Başkan Bedri Kalay, güzel projelerle Roman vatandaşlara ve ilçe halkına en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi.

              Saadet ve Hamidiye Mahalleleri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nin bu günlere gelmesinde büyük emeği bulunan Kurucu Başkan Hasan Çalıbaşı ve eski Başkan Hayrettin Demir ile yöneticilere teşekkür eden Kalay, hizmet bayrağını daha da yukarılara taşımayı hedeflediklerini anlattı.

            Başkan Kalay, “Dernek yönetimimiz genç ve dinamik bir kadroyla yenilendi. Kurucu Başkanımız Sayın Hasan Çalıbaşı ve eski Başkanımız Sayın Hayrettin Demir’in tecrübeleriyle bu günlere gelen derneğimizi artık daha aktif ve daha dinamik bir şekilde yükselteceğiz. Bizler yalnızca Roman vatandaşların değil, Karacabey’de yaşayan herkese hizmet için varız. Bu nedenle de tüm ilçe halkını derneğimize üye olmaya davet ediyoruz.

            Güzel proje ve hedeflerimiz var. Bunları gerçekleştirmek adına elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

            Roman vatandaşlarımıza yönelik Anadolu Lisesi arkasına yapılan TOKİ konutları için emeği geçen yetkililerimize çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede Roman vatandaşlarımızın yeni evlerine taşınmalarını arzu ediyoruz.

            Diğer taraftan bizlere eğitim alanında her türlü desteğini veren Halk Eğitimi Merkezi’ne çok teşekkür ediyorum. Özellikle HEM Müdür Yardımcısı Mustafa Şentürk’ün bu konudaki katkıları takdire değerdir. HEM bünyesinde açılan Ağaç ve Meyve Budama Kursu çok yakında başlayacaktır. Diğer eğitim kurslarımız için çalışmalar sürmektedir.

Sportif etkinlikleri destekleyeceğimizi belirtmek isteriz. Özellikle Taşlık Köyü Spor Kulübü’nün her yıl şehitler anısına düzenlediği anlamlı turnuvaya Şimşekspor adı altında katılan takımımız, yine iddia bir şekilde turnuvaya hazırlanmaktadır.

Amacımızın yalnızca Roman vatandaşlarımıza değil, tüm Karacabey halkına hizmet olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. İlçemizde yaşayan herkese kapımız açıktır” şeklinde sözlerini bitirdi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.