Karacabey için el ele verelim!

KTSO yöneticilerinden AKP’nin yenilenen yönetimine ziyaret:
Parti Binası’nda gerçekleşen ziyaret samimi bir ortamda geçerken, Karacabey için el ele verilmesi düşüncesine vurgu yapıldı.
    Meclis Başkanı Feti Toprak ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Naci Güncü önderliğindeki KTSO yöneticilerini, AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik ve yönetim kurulu üyeleri konuk etti.
    AKP’nin yenilenen yönetimine “Hayırlı olsun” diyen KTSO yöneticileri, Karacabey adına yapılacak her türlü hizmete destek vereceklerini belirtti.
Her şey Karacabey için!
Karacabey için yola çıktıklarını dile getiren AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik ise, ziyaretlerinden dolayı KTSO yöneticilerine teşekkür etti.
    Sivil Toplum örgütlerine büyük önem verdiklerini belirten İlçe Başkanı Çelik, “Bizler Karacabey’e hizmet için bu kutsal göreve soyunduk. İlçemizin iktidarın nimetlerinden hak ettiğini alması için çalışıyoruz. Çok şükür ilçemizden bir milletvekili çıkmasını da başardık. Bundan sonra önümüz açık. Her şey Karacabey için.
    Sivil toplum örgütlerini önemsiyoruz. Sizlerin bizler hakkındaki düşünceleri ve eleştirilerini dikkate alıyoruz. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası da bu anlamda ilçenin en önemli sivil toplum kuruluşlarından biridir. Ekonomik gücü ve konumu itibariyle de ilçenin dinamosudur. Birlikte Karacabey için güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
Gölecik müjdesi
Karacabey’in 40 yıllık hayali olan Gölecik İçme ve Sulama Barajı ile ilgili de müjdeli haberler veren Çelik, “Gölecik Barajı ihalesi önceki gün gerçekleşti. Çok güzel bir katılım oldu. Firmalar tekliflerini sundu. Umut ediyorum ki Nisan ayı içinde proje yapım çalışmaları başlayacak. Birkaç yıl içinde de barajımıza kavuşacağız. Bu konuda Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı’nın çabaları takdire değerdir. Matlı, Karacabey için büyük şanstır” diye konuştu.
Matlı’ya övgü
Gölecik Barajı konusundaki müjdeli haberin ardından Milletvekili Matlı’ya övgüler yağdıran KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Naci Güncü, “Karacabey’in bir milletvekiline sahip olmasının ne kadar büyük kazanç olduğunu daha iyi görmekteyiz. Ankara ziyaretinde net bir biçimde gördük ki, Sayın Matlı’nın ayrı bir duruşu ve ağırlığı var. Bursa’nın en çok çalışan milletvekili bence Matlı’dır. Bursa ve Karacabey için var gücüyle koşturuyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
    Karacabey’imiz için bir çivi çakanın her zaman arkasındayız. Bundan kuşkunuz olmasın. KTSO olarak üzerimize düşen ne görev olursa yapmaya hazır olduğumuzu da ayrıca belirtmek istiyorum” dedi.
Birlikte güzel işlere imza atalım
KTSO Meclis Başkanı Feti Toprak ise, AKP’nin sancılı günlerin ardından huzura kavuştuğunu gözlemlediklerini dile getirdi. İktidar partisinin yönetimde yer almanın her zaman zor olduğunu ifade eden Toprak, “İşiniz zor. Ancak çalışan bir Milletvekiline sahip olmanız da bir avantaj. El ele verirsek, Karacabey için güzel işlere imza atarız. Milletvekilimiz Sayın Önder Matlı, Karacabey için büyük şanstır. Bizler her ne kadar siyasete uzak da kalsak, Karacabey için yapılacak güzel hizmetlerin her zaman arkasında olacağız” ifadelerine yer verdi.
KTSO çok önemli bir kurum
KTSO’nun çalışmalarını takdirle karşıladıklarını dile getiren AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, “Sosyal sorumluluk projelerine de destek vermeniz gerçekten çok güzel. Örneğin TJK Pansiyon Harası’nda ilçe çocuklarına yönelik başlatılan at eğitimine verdiğiniz destek gerçekten çok önemlidir. Diğer taraftan ilçe dışında okuyan üniversite öğrencilerine sağladığınız burslar da takdire değerdir. Karacabey’e turizm ve kültür anlamında da güzel düşünceler katıyorsunuz. Karacabey’in geleceği adına çok umutluyum. Çünkü siz değerli ağabeylerimiz sayesinde ilçemizde güzel işler oluyor” şeklinde sözlerini bitirdi.
   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.