Karacabey halkı davetlisiniz!

Karacabey Kaymakamlığı bugün yapılacak olan ‘Vatandaşla Buluşma ve Muhtarlar Toplantısı’na tüm ilçe halkını davet etti.
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 05/11/2016 tarih ve 8154 sayılı yazılarına istinaden her ay yapılması planlanan ‘Vatandaşla Buluşma Toplantısı’ Karacabey’de de devam ediyor.
Vatandaşların sorunlarını tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla yapılan ‘Vatandaşla Buluşma’ toplantısının Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu ve daire amirlerinin katılımıyla 07.02.2017 Salı (Bugün) Saat 11.00’de Karacabey Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirileceği duyuruldu. Ayrıca bugün Saat 10.00’da aynı yerde ‘Muhtar Toplantısı’nın da yapılacağı bildirildi.
Karacabey Kaymakamlığı’nın daire amirleri ile halkı buluşturmak istediği toplantıya tüm vatandaşlar ve muhtarlar davet edildi.
Kaymakamlıktan alınan bilgiye göre, toplantıda; vatandaşların istek, öneri ve şikayetlerini dinlemek, halkla bir araya gelerek toplumun tüm kesimlerine doğrudan temasla ulaşıp daha etkin, verimli ve hızlı hizmet sunulmasının amaçlandığı kaydedildi.
Ayrıca, Kaymakam ve daire amirlerinin katılımıyla vatandaşlarla bir araya gelinerek sorunların tespiti ve çözüme kavuşturması adına yapılan bu tür etkinliklerin de her ay yapılacağının altı çizildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.