Karacabey, çim üretiminde de Türkiye’ye model oluyor

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, kentte yaptığı kaliteli çim üretimiyle hem Karacabey’e hem de ülkemize önemli bir katkı sağlayan üretici Cihat Çiftçi’ye ait çim üretim sahalarını incelerken, ilçelerinde gerçekleştirecekleri peyzaj çalışmalarında Karacabey üretimi olan çimlerden kullanacaklarını belirtti.

Karacabey Belediyesi ile Gürsu Belediyesi, park ve bahçeler alanında örnek bir iş birliği gösterdi.

Önceki gün, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve beraberindeki heyet, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında iki başkan, Karacabey’de çim üretim alanında faaliyet gösteren ve yaptığı kaliteli üretim ile hem Karacabey ekonomisine hem de ülkemize önemli bir katkısı bulunan üretici Cihat Çiftçi’ye ait üretim sahalarında incelemelerde bulundu.

Tercihi Karacabey çimleri olacak

Karacabey Belediyesi’nin de tercih ettiği çimlerden memnun kalan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, önümüzdeki günlerde ilçelerinde gerçekleştirecekleri peyzaj çalışmalarında Karacabey üretimi olan çimlerden kullanacaklarını belirtti.

Kardeş ilçenin çalışkan Belediye Başkanı Mustafa Işık’ı Karacabey’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak, 3T vizyonumuz çerçevesinde kentimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Bu noktada, Karacabey’in her noktasında gerçekleştirdiğimiz altyapı ve üstyapı yatırımlarımız olumlu sonuçlar verirken, kenti görsel açıdan daha iyi hale getiren peyzaj çalışmalarımızda Karacabey üretimi ürünleri kullanmak, bizleri ayrıca mutlu ediyor. Geniş coğrafyasında verimli arazileri ile Türkiye’nin üretim merkezi olan Karacabey’imiz, çim üretimi konusunda da ülkemize öncülük ediyor. Değerli başkanımıza ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’ın Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirdiği ziyarette, mevcut çalışmalar ve projeler konuşulurken, aynı zamanda Karacabey Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalara hakkında da fikir alışverişi yapıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.