Karacabey Boğaz ve Okçugöl yolu devam ediyor

Ulaşım projelerine yakın takip

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, beraberinde AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel ile birlikte ilçedeki ulaşım projelerini yerinde inceledi.

İlk olarak AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ile birlikte Milletvekili Mustafa Esgin ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel; Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın makamında toplantı yaparak, Devlet Hastanesi önü yer altı kavşağı projesi, Ovahamide-Okçugöl ile Karacabey Boğaz yolu genişletme çalışmalarıyla ilgili planlama yaptı. Heyet istişarelerin ardından ulaşım projelerini yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Toplantıda, Karacabey Boğaz Yolu ve Karacabey-Okçugöl yolunun kaldığı yerden devam edeceği müjdesi verilirken, AK Parti İlçe Başkanı İşcan, ilçedeki projeleri yakından takip eden Milletvekili Mustafa Esgin’e teşekkürlerini iletti.

Ulaşım projeleri Ankara’da

Konunun Ulaştırma, Habercilik ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile ele alınmasının ardından harekete geçen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel ile bir araya gelerek kentin batı yakasına çıkarma yaptı.

Daha sonra Karacabey’deki ulaşım projelerini yerinde inceleyen Milletvekili Mustafa Esgin ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ile birlikte bölge muhtarlarıyla bir araya geldi.

Karacabey Boğaz Yolu genişletmesi, Karacabey-Okçugöl yolu, Devlet Hastanesi önü yer altı kavşağı projelerini yerinde inceleyen Esgin, şunları söyledi:

Karacabey’e ulaşım müjdesi

“Koronavirüs salgını sürecinde başlayamadığımız Karacabey Boğaz Yolu ve Karacabey-Okçugöl yolu genişletme çalışmalarına haftaya start veriyoruz. Karacabey Boğaz Yolu; Yeniköy-Malkara-Kurşunlu sahil şeridi ve Longoz ve Ihlamur Ormanları’na ulaşımın yanı sıra bölgedeki 20 köyümüze ulaşım için stratejik bir öneme sahiptir. Karacabey Boğaz yolunun önemini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve geçtiğimiz hafta Ulaştırma, Habercilik ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na aktarmıştık. Haftaya yol çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğiz. Bununla birlikte Karacabey Ovahamidiye-Okçugöl yoluyla ilgili bölgemizdeki Ovahamidiye, Ovaesemen, Eskisarıbey, Yenisarıbey, Ortasarıbey, Beylik, Sazlıca muhtarlarımızla birlikte inceleme yaptık. Kamulaştırmalar tamamlandı. Yolun kalan 14-25 km’lik kısmındaki çalışmalara normalleşme süreciyle birlikte yeniden başlıyoruz. Karacabey’imize ve bölgemize hayırlı olsun. AK Parti olarak 18 yıldır Bursa’mıza ve ülkemize hizmet yolunda çok önemli yatırımları milletimize kazandırdık. Bursa’mıza ve bölgemize daha yeni hizmet ve yatırımları kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

İşcan’dan Milletvekili Esgin’e teşekkür

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan ise, Devlet Hastanesi önü yer altı kavşağı projesi, Ovahamide-Okçugöl Yolu ile Karacabey Boğaz yolu genişletme çalışmaları projelerini yakından takip eden AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin’e teşekkür etti. İşcan, “AK Parti olarak Karacabey’imizin gelişmesi ve kalkınması adına gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. İlçemiz adına gereken tüm hizmetleri gerçekleştireceğimizden halkımızın kuşkusu olmasın.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.