Karacabey Birlikspor ve Cizrespor’dan anlamlı mesaj

*Karacabey’de oynanan Karacabey Birlikspor- Cizrespor karşılaşması ile Sportoto 3. Lig’e ‘merhaba’ diyen Karacabey ve Cizre temsilcilerinin kulüp başkanları, müsabaka öncesi birlikte attıkları çiçeklerle tribünleri selamlarken; maçta tüm sporseverlere sporun, gerçek bir dostluk ve kardeşlik köprüsü olduğu mesajı verildi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Karacabey’de oynanan ve Karacabey’in uzun yıllar sonra 3. Lig’e ‘merhaba’ dediği Karacabey Birlikspor – Cizrespor Sportoto 3. Lig karşılaşmasında, tüm Türkiye’ye anlamlı bir mesaj geldi.
Müsabaka öncesi, her iki kulübün başkanları birlikte attıkları çiçeklerle tribünleri selamlarken; maçta sporun, gerçek bir dostluk ve kardeşlik köprüsü olduğu mesajı en güzel şekliyle verildi.
Cizrespor Başkanı Salih Sevinç ile Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak’ın bu anlamlı mesajları, tribünlerdeki tüm taraftarların maç boyu her iki takım futbolcularına verdiği alkışlı destek ve sahadaki 22 futbolcunun da sahada gösterdikleri centilmenlik ile karşılık bulurken, ortaya son derece güzel görüntüler çıktı.
Tüm Türkiye’ye örnek olmayı hedefliyoruz
Mavi-Siyahlı Karacabey temsilcisinin 4-1 galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından görüşlerini dile getiren ve Cizrespor’u dostça ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, tüm Karacabeyliler olarak misafir takımlara gösterecekleri misafirperverlik, centilmenlik ve tribün şovları ile Türkiye’ye örnek olmayı hedeflediklerine vurgu yaparak, bu yönde desteklerini esirgemeyen taraftarlara da teşekkürlerini sundu.
Karacabeylileri kendi sahamızda ağırlamaktan memnuniyet duyacağız
Cizrespor Başkanı Salih Sevinç de karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, sportif faaliyetlere büyük önem verdiklerini ve bu sayede tüm ülke genelinden Cizre’ye bir gönül köprüsü oluşturmayı hedeflediklerinin altını çizerken; “Cizre’nin gerçek kimliğini tüm Türkiye’ye tanıtma arzusundayız. Ülkemizin en çok ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberlik ruhuna katkıda sunmak adına tüm Cizreliler, başta Karacabeyliler olmak üzere tüm spora gönül verenleri şehirlerin de ağırlamaktan gurur duyacaktır. Karacabey Spor taraftarlarına ve yönetimine canı gönülden teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.