Karacabey Belediyespor’da Ümit Şengül dönemi

İki yıl gibi bir kısa dönemde 2. Amatör Küme’den başlayan serüvenini, şampiyonluklar ve 3. Lig ile taçlandıran Karacabey Belediyespor’da, Teknik Direktörlük görevine eski Bursasporlu futbolcu Ümit Şengül getirilirken, 3.Ligde de şampiyonluğu kovalayacak bir kadro hedefiyle yolan çıkan Mavi-Siyahlılara, sponsorların desteği de artarak devam ediyor.
‘Sportif Kent Karacabey’ sloganını gerçeğe dönüştürme gururunun yaşandığı ve kısa sürede adeta bir sporcu patlamasının yaşandığı Karacabey’i, önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig’de temsil etmeye hazırlanan Karacabey Belediyespor’da, iddialı bir kadro oluşturma çalışmaları da hız kesmeden sürüyor.
3 Lig’de de şampiyonluğa oynayacağız
Karacabey Belediyespor’da teknik ekibin başına getirilen Ümit Şengül ile yapılan imza töreninin ardından görüşlerini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin güçlü dinamikleri sayesinde büyük bir atılım içerisinde olduğunu vurgulayarak, Karacabey Belediyespor’un da Spor Toto 3. Lig’de şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağını söyledi.
Karacabey’in tek yürek olması gurur verici
Başarılı Teknik Direktör Ümit Şengül ile anlaşma sonrası Karacabey Belediyespor camiasında yüzler gülerken, Belediyespor Başkan adaylarından Uğur Koçak da tüm Karacabey’in takımları etrafında tek yürek olmasından gurur duyduklarını belirterek, sponsor sayısındaki büyük artışın da hedeflerinin büyümesinde etken olduğunu dile getirdi.
Yeni sponsorlar Osman Bektaş, Çeçen Sol ve Fahrettin Dengiz’e de gösterdikleri duyarlılık ve örnek kent paydaşlığı için teşekkürlerini sunan Uğur Koçak, bu şehirde doyan ve iş kuran herkesi, takımlarına verdikleri desteği sürdürmeye davet etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.