Karacabey Belediyespor altyapıda başarılarıyla gururlandırıyor

*Karacabey Belediyespor U-11 Futbol Takımı, Edirne’de düzenlenen 1. Trakya Birlik Cup Futbol Turnuvası’nda, 16 takım arasında üçüncülüğe imza attı.
*Geçtiğimiz hafta tamamlanan karşılaşmalar sonucu gençlerin elde ettiği başarı, ilçede de sevinçle karşılandı.

Karacabey’in uzun yıllar süren üst lig özlemine son veren Karacabey Belediyespor’un farklı yaş kategorilerinde elde ettiği başarılar artarak devam ediyor.
Karacabey Belediyespor U-11 Futbol Takımı, Edirne’de düzenlenen 1. Trakya Birlik Cup Futbol Turnuvası’nda, 16 takım arasında üçüncülüğe imza attı.
1.Trakya Birlik Cup ismiyle düzenlenen, Edirne ve Marmara bölgesinden 16 takımın katıldığı ve 2007-2008 doğumlu sporcuları kapsayan futbol turnuvasında; Edirne’den 4, Tekirdağ’dan 3, Kırklareli’den 3, Balıkesir’den 2, Kocaeli’nden 2, Bursa ve Çanakkale’den de birer takım yer aldı.
İlçede sevinçle karşılandı
Geçtiğimiz hafta tamamlanan karşılaşmalar sonucu gençlerin elde ettiği başarı, ilçede de sevinçle karşılandı.
Takım Antrenörleri Memduh Oruç, Kamil Çağlı ve Cumhur Türe, Edirne’de düzenlenen turnuvanın ardından ortak bir açıklama yaparak, “Bu jenerasyon, Karacabey Belediyespor’un en gözde jenerasyonu. Bu çocukların 16-17 yaşlarına geldiklerinde, ilçede ve bölgede çok iyi performans ortaya koyacağından ümitliyiz. Bu tür turnuvalara daha çok katılıp, onların maç tecrübelerini, bireysel yeteneklerini ve özgüvenlerini artırmaya çalışıyoruz” dedi.
Spora ve sporcuya yatırım yapmaya devam edeceğiz
1.Trakya Birlik Kupası’nda Karacabey Belediyespor altyapısının elde ettiği başarılardan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ilçede her alanda bir çağ değişiminin yaşandığını anımsatarak, ‘sportif kent’ hedefi doğrultusunda emin adımlarla yol aldıklarına değindi.
Karacabey’in uzun yıllar süren profesyonel lig özlemine son verdikten sonra, vakit kaybetmeden çalışmalara hız verdiklerini kaydeden Özkan, Karacabey’in her şeyin en iyisine layık olduğuna vurgu yaparak, spora ve sporcuya tam destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.