Karacabey “BBG” evine dönecek!

Karacabey Belediye Başkanlığı, Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğü ile imzaladığı protokol kapsamında ilçenin belirlenen noktalarına güvenlik kamerası yerleştirilecek. İlçe halkının güvenliğine yönelik hizmetin daha verimli olması ve genel asayiş olaylarında daha hızlı müdahale edilmesi sağlanacak.
Kaymakamlık makamında imzalanan protokolde Başkan Ergün Koç, Emniyet Müdürü Bülent Kaplan ve Kaymakam Ahmet Yurtseven bir araya geldi.
Kaymakam Yurtseven, imza töreninden önce yaptığı açıklamada, “Karacabey Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile kişi hak ve hürriyetlerine dokunulmadan genel asayiş ve daha huzurlu bir Karacabey için bu projeyi geliştirdik. Kurumlar arası diyaloglar kurularak gerekli şartlar sağlandı. Kısa zamanda ilçemiz için çok yararlı bir oluşuma imza atmış olacağız” ifadelerine yer verdi.
Başkan Ergün Koç, “Hiçbir zaman kurum milliyetçiliği yapmadık. Elimizden geldiğince tüm kurumlarımıza gerekli desteği sağladık ve sağlamaya devam ediyoruz. Ortak çıkarımız Karacabey ve bu doğrultuda başarılı idari amirlerimizle el ele vererek ilçemizi daha yaşanılabilir şartlara taşıyoruz. KGYS ile artık deyim yerindeyse Karacabey ‘Biri Bizi Gözetliyor’ evine dönecek” diye konuştu.
Geliştirilebilir bir alt yapı ile gerçekleştirilecek KGYS ile 13 izleme, 3 plaka tanıma sistemi olarak 53 sabit ve 1 hareketli kamera ilçenin belirlenen kritik noktalarında kurulacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.