Fit Club Fitness Center’dan örnek davranış

Karacabey’de iki yıldır faaliyet gösteren Fit Club Fitness Center, salona spor yapmaya gelen müşterilerin tükettiği pet şişe suların mavi kapaklarını Engelliler Derneği’ne teslim etti. İki çuval mavi kapak, eve mahkûm bir engelliye ayak olacak ve özgürce dışarıda gezme hayallerini gerçekleştirecek.
İşletmeciliğini Gökhan Özdamar, Hasan Üçtaş ve Tayfun Akdeniz’in üstlendiği Fit Club Fitness Center Spor Salonu, müşterileriyle birlikte örnek bir projeye imza attı. Salonda tüketilen suların mavi kapaklarını toplayan işletmeciler iki çuval dolusu kapağı Tüm Engelliler Kültür, Sanat, Dayanışma ve Spor Derneği’ne teslim etti.
Dernek Başkanı Kadir Altıneler ve dernek yöneticilerinin teslim aldığı mavi kapaklar akülü sandalye olarak derneğe müracaat eden ihtiyacı olan engellilere istenilen resmi raporlar karşılığı teslim edilecek.
Fit Club Fitness Center işletmecileri daha önce de 3 çuval mavi kapak toplamış, karşılığında alınan akülü araç ihtiyaç sahibine teslim edilmişti.
Engellilere spor teklifi
Topladıkları mavi kapakları Tüm Engelliler Kültür, Sanat, Dayanışma ve Spor Derneği’ne teslim eden Fit Club Fitness Center işletmecileri Gökhan Özdamar, Hasan Üçtaş ve Tayfun Akdeniz, dernek yöneticilerine örnek bir teklif sundu. Engelliler salonda ücretsiz olarak spor yapacak.
Spor yapabilecek engellilerin belirlenerek gündüz saatlerinde istedikleri zaman gelip ücretsiz olarak çalışma yapabileceklerini belirten Özdamar, Üçtaş ve Akdeniz, engelleri ortadan kaldırmak istediklerini söyledi.
Salon girişine engellilerin rahat girip çıkabilmeleri için özel rampa yapacaklarını belirten duyarlı işletmeciler, çalışmaya gelecek olan engellilerle birebir ilgileneceklerine vurgu yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.