Karaca ezdi geçti: 3-0

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’taki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, geçtiğimiz Pazar günü sahasında Erzin Belediyespor’u 3-0 yenerek, gelecek maçlar adına umut verdi. M. Fehmi Gerçeker Stadı’ndaki mücadeleyi Emre Yüksel, Vedat Demir ve Samet Özkul’dan oluşan hakem üçlüsü yönetti.
Muhteşem taraftarı önünde karşılaşmanın başından sonuna rakibine üstünlüğünü kabul ettiren mavi siyahlılar, 16. dakika Ali Serin’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra Alim Harlak’ın ortasıyla topla buluşan Hurşut Meriç topu filelere gönderdi ve Birlikspor’u 2-0 öne geçirdi.
İlk devre bu skorla sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz Birlikspor, 55. dakikada topla buluşan Hurşut Meriç’in golüyle Erzin Belediyespor önünde farkı 3’e çıkardı.
İlerleyen dakikalarda da çok sayıda pozisyona giren mavi siyahlılar, üstün oynadığı maçtan rahat bir galibiyet elde etti. Birlikspor’un iyi ve istekli futbolu gelecek maçlar adına umut verirken, karşılaşmada taraftarın müthiş desteği ve görsel şovları da görülmeye değerdi.
Bu galibiyetin ardından bir basamak yükselerek 13. sıraya çıkan Karacabey Birlikspor, puanını da 23’e yükseltti. Şu anda düşme hattıyla farkı 5’e çıkaran Birlikspor, Play Off’un ise 8 puan gerisinde bulunuyor. Mavi siyahlılar, önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Van Büyükşehir Belediyespor’la karşı karşıya gelecek.
İstedik ve başardık
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, Erzin Belediyrspor maçındaki takımın oyunundan çok memnun kaldıklarını belirtti. Play Off hedefleri için galibiyet serisine ihtiyacı olduklarını vurgulayan Koçak, bunun için takıma ve teknik ekibe güvendiklerini kaydetti.
Muhteşem desteklerinden dolayı taraftara da teşekkür eden Koçak, “Taraftarımızı arkamıza alınca evimizde bir başka oynuyoruz. Hedeflerimiz var. Özellikle Play Off oynamak istiyoruz. Ancak bunun için seri galibiyetler almamız gerekiyor. Önümüzdeki hafta Van’da zorlu bir maç oynanacağız. Rakibimizi Karacabey’de 5-0 yenmiştik ancak deplasmanda işimiz daha zor. Kazanmak zorundayız. Deplasmandaki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Şeytanın bacağını Van deplasmanında kırarsak, kendimize olan güvenimiz de artacak. Yönetim olarak teknik ekip ve futbolcularımıza güveniyoruz. Erzin Belediyespor maçında bizleri yalnız bırakmayan ve galibiyette büyük pay sahibi olan taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri desteklemeye devam etsinler.” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.