Kapalı Salon’da “Kalorifer” rezaleti!

Buz gibi ortamda spor yapılır mı?

Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Basketbol Turnuvası”na katılan öğrenciler, salonun kaloriferleri yanmadığı için titreyerek spor yapmaya çalışıyor.

Turnuvaya katılan sporcular ve hakemler zor anlar yaşarken, ilgisizliğe öğrenci velileri de isyan etti.

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun kaloriferlerinin yanmaması nedeniyle karşılaşmalarda yer alan öğrenciler soğuktan adeta donuyor. Diğer taraftan hakemler ve çocuklarını izlemeye gelen veliler ne yapacaklarını şaşırmış durumda.

Kapalı Spor Salonu’ndaki kaloriferlerin yanmamasına büyük tepki gösteren veliler, yetkililerden yardım istedi.

Bu koşullarda spor yapmanın mantıksızlığına dikkat çeken veliler, “Çocuklarımız ilçe sporu adına bir şeyler yapmak istiyor. Ancak bu şekilde olmaz. Buz gibi bir yerde spor yapılmaz. Çocuklarımız üşüyor ve hastalanıyor. Bu salonda bırakın spor yapmayı beş dakika oturulmaz. Yetkililerin bu rezalete kulak vermesini ve bir an önce kaloriferlerin yanmasını istiyoruz. Kapalı Spor Salonu’nun birçok eksikliği giderildi. Çatıları ve zemini onarıldı. Ancak kalorifer sorunu çözüme kavuşmadıkça diğer yapılan hizmetlerin de bir anlamı olmuyor. Çünkü Kapalı Spor Salonu, spor yapıldıkça anlam kazanır. Spor yapabilmesi için de kaloriferlerin yanması gerekir. Sorunun acilen çözülmesi gerekir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.