Kampanyaya ilgi sevindirdi!

Karacabey Kızılay Şube Başkanı İsmail Tezcan, Halk Eğitimi Merkezi’nde 3 gün süren kan bağışı kampanyasına büyük ilgi gösteren ilçe halkına teşekkür etti.
Kampanyanın ilk gününde 108, ikinci günde 105 ve son gününde ise 87 ünite kan bağışı yapıldığını belirten Tezcan, “Böylece üç günde 300 ünite kan toplandı” dedi.
Desteklerinden dolayı Kaymakamlığa, Belediyeye ve Halk Eğitimi Merkezine teşekkür eden Tezcan, “Bu önemli kampanyaya ilgisiz kalmayan ve bağışta bulunan halkımızı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.
2011 yılında bin 162 ünite kan toplandı!
Kızılay Karacabey Şubesi tarafından düzenlenen “Kan Bağışı Kampanyası”nda 2011 yılı içinde bin 162 ünite kan toplandığı belirtildi.
Kızılay Karacabey Şube Başkanı İsmail Tezcan, yaptığı açıklamada, Şubat ayında Sütaş ve köylerde 97 ünite, Mart ayında Halk Eğitim Merkezi’nde 163 ünite, Nisan ayında Genç Fenerbahçeliler Derneği ile 90 ünite, Nisan ayında din görevlileri ile 38 ünite, Haziran ayında Kızılay tırında 376 ünite, Temmuz ayında Kızılay çadırında 98 ünite ve önceki gün de Kızılay Tırı’nda 300 ünite olmak üzere 2011 yılı içinde toplam bin 162 ünite kan toplandığını kaydetti.
2011 yılı Şubat, Mart ve Nisan aylarında kan bağışında bulunan vatandaşların ‘Kan Bağışçısı Kartları’nı Kızılay Karacabey Şubesi’nden alabileceklerini duyuran Tezcan, ayrıca Ramazan ayı içinde ihtiyaç sahiplerine 96 kilogram kıyma ve kavurma ile bin 250 kilogram kuru gıda yardımı yaptıklarını açıkladı.
Kızılay olarak, duyarlı Karacabey halkına minnettar olduklarını yineleyen Tezcan, kan bağışında bulunan herkese teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.