Kamil Girgin Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası başladı

Karacabey Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler günü etkinlikleri başladı.
Voleybol Turnuvasının açılış töreni Anadolu Lisesi Ömer İşcan Spor Salonu’nda gerçekleşti. 4 Grup halinde oluşan takımlar 3 hafta boyunca spor yapma imkanı bulacaklar. Açılış maçından önce yapılan törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Süheyl Ayhan Sağlam, “Bu yıl düzenlediğimiz turnuvamıza geçen yıl genç yaşta kaybettiğimiz öğretmenimiz Kamil Girgin kardeşimizin adını vererek hatırasını yaşatmak istedik. Bir kez daha rahmetle anıyoruz.Voleybol dışında Masa Tenisi ve Satranç branşlarında da faaliyetlerimiz 3 hafta boyunca devam edecektir. Bizlere 24 Kasım 2015 tarihine kadar ev sahipliği yapacak olan Karacabey Anadolu Lisesi Müdürlüğümüze, turnuvalarda görev alacak olan fedakar Beden Eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ederim. Tüm takımlara ve katılımcılara başarılar dilerim” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de “Yoğun çalışma temposu içinde çalışan değerli öğretmenlerimize nefes aldırmak ve spor yaptırmak adına bu organizasyonlar son derece önemlidir. Bu dünyada hoş bir seda bırakmayı başaran Kamil Girgin öğretmenimizi rahmetle anıyorum. Kamil Bey Yabancı Dil Öğretmeni olmasına karşın sporcu yönü ve güçlü kişiliği öne çıkan değerli bir öğretmenimizdi. Voleybola olan sevgisinden dolayı turnuvanın onun adına düzenlenmesini takdirle karşılıyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ile uyumlu çalışmalarımıza bir yenisini eklemekteyiz, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tüm takımlara ve katılımcılara başarılar diliyorum” diye konuştu.
İlk maçın startını da veren Dingin, hakemliğini temsili olarak başlattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.