Kaloriferler yarın yanacak!

Kaloriferler yarın yanacak!
Karacabey Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nde doğalgaza dönüşüm çalışmalarının zamanında tamamlanmaması nedeniyle kaloriferlerin yanmamasına başta veliler ve vatandaşlar büyük tepki gösterdi.
Gazetemizi yoğun şekilde arayan veliler, sorunun bir an önce çözülmesi gerektiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı. Haziran ayından bu yana çalışmaların çok yavaş ilerlemesi sonucu, okuldaki 900 öğrenci ve 70 personel buz gibi sınıflarda ders yapmak zorunda kaldı. Kış dönemine girdiğimiz şu günlerde kalorifer kazanlarının iptal edilmesine bir anlam veremeyen öğrenciler de acilen çözüm beklediklerini yinelediler.
 Bu gelişmelerin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sorunun ilçedeki hiçbir kurumdan kaynaklanmadığı belirtirken, bu tür çalışmaların İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde yapılan ihaleler neticesinde yapıldığı vurgulandı.
Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çalışmaların hızlandırılması konusunda girişimlerde bulunduğu ve ihaleyi alan firmayla yapılan görüşmeler neticesinde yarından itibaren kaloriferlerin yanacağını bildirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.