‘Kaldığımız yerden hizmete devam!’

60 No’lu S.S. Karacabey Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda Hüseyin Süzen yedinci kez başkanlığa seçildi.
Ticaret Borsası’nda gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Hüseyin Süzen ile Zeki Ertuğal’ın listeleri yarıştı. Kooperatifin tüzüğü gereği seçimler çarşaf liste şeklinde yapıldı. Hüseyin Süzen öncülüğündeki beyaz liste ile Zeki Ertuğal öncülüğündeki sarı liste yarıştı. Kongrede beyaz liste üyeleri 85, sarı liste üyeleri ise 25 oy aldı. 2004 yılından bu yana 6 dönemdir kooperatifin başkanlığını başarıyla yürüten Hüseyin Süzen seçim sonunda güven tazeledi.
Buna göre seçimi kazanan beyaz listede şu isimler yer aldı: Hüseyin Süzen, Savaş Ok, Saim Aksu, Hüseyin Işık ve Mahmut Çavdarlı.
Denetleme Kurulu ise; Fehmi Sevinç, Saadettin Bakırtaş ve Latif Cidik’ten oluştu.
Taşıyıcılar Kooperatifi’nde yedinci kez başkan seçilen Hüseyin Süzen, kendilerine destek veren tüm ortaklarına teşekkür etti.
Kooperatifin ismini her zaman olduğu gibi bundan sonra da gururla taşıyacaklarını belirten Süzen; “1973 yılında kurulan, ilkesi güvenli disiplinli ve zamanında teslimatlar yapmak olan 60 Nolu S.S. Karacabey Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olarak ilk günkü ilke ve heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden, bugün 200 taşıtlık bir filo, 250 kişilik hane halkı ve yıllık bazda 30 milyon TL ciro yaparak ilçemize katma değer yaratan yurt sathında ilçemiz ismini gururla taşıyan bir aileyiz.
Ortaklarımızın verdiği destek ile yeniden yönetim kuruluna seçildik. Allah’ın izni ve şoförlerimizin gayreti ile 2 yıl daha görev yapacağız. İnşallah bu görev sürecimizde amacımız, taşımacılığın en büyük ihtiyacı olan kapalı depo ihtiyacımızı gidermek olacaktır.
Bizler yönetim kurulu olarak 1973 yılında kooperatifimizi kuran ve bu güne kadar hizmet etmiş yöneticilerimize ve şoför esnafımıza minnet ve şükranlarımızı sunarız.
Kongremizi yaptığımız Karacabey Ticaret Borsası Başkanı Sayın Murad Bertan ve yönetim kurulu arkadaşlarına bu salonu bizlere ayırdıkları, temiz ve nezih bir ortamda Genel Kurul yapmamızı sağladıkları için teşekkür ederiz. Ayrıca, Genel Kurulu’muza çiçek gönderen ve bizleri telefon ile arayan arkadaşlarımız ve dostlarımıza da ortaklarımızın adına teşekkürü borç biliriz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.