KAL’daki Öğretmenler Günü bir başka

Karacabey Anadolu Lisesi, “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü coşkuyla kutladı. Okul Aile Birliği’nce öğretmenlere verilen yemeğe Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil ile Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan da katıldı.
            Anadolu Lisesi Öğretmenler Odası’nda gerçekleşen yemekte, Okul Aile Birliği üyeleri hazırladıkları birbirinden leziz ev yapımı pasta ve börekler öğretmenlere ikram etti.
            Oldukça keyifli geçtiği gözlenen yemekte konuşan Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Anadolu Lisesi’nin başarısının gurur verici olduğunu söyledi
            Turhan konuşmasının ardından, birer Türk Bayrağı ve kitaptan oluşan hediyeleri öğretmenlere sunarken, Okul Aile Birliği üyeleri de, erkek öğretmenlere birer kaşkol, bayan öğretmenlere ise birer şal hediye etti.
            Okul Müdürü Mesut Kaya, Meral Uzel başkanlığında yeni oluşan Okul Aile Birliği yönetimine gösterdikleri incelikten dolayı okul adına teşekkür etti.
            Kaya, bu anlamlı günde kendilerini yalnız bırakmayan Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ve Garnizon Komutanı J.Kd.Yzb. Galip Erbil’e de katılımları için minnettar olduklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.