KAL’A MURAT DENİZ ATANDI!

Anadolu Lisesi’nin Efsane Müdürü İbrahim Çalı, “Yer Değiştirme Yönetmeliği”ne takıldı.

*Fen Lisesi’nden KAL’a atanan Murat Deniz’in yardımcılığına, İmam Hatip Lisesi’nden Kamil Yalçın getirildi.

*Ulviye Matlı Fen Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve velileri, İbrahim Çalı’nın kendi okullarına gelmesini istiyor. Ancak, Eğitim Bir-Sen’den bazı isimlerin karşı çıktığı söyleniyor. Sendikaya, Fen Lisesi öğretmenlerinden, öğrencilerden ve velilerden tepki yağıyor.

Karacabey Anadolu Lisesi’nin efsane Müdürü İbrahim Çalı, 8 yıldır başarıyla yürüttüğü görevine dün veda etti.

İbrahim Çalı, “Yer Değiştirme Yönetmeliği” gereği Anadolu Lisesi’nden ilişiğini kesti.

“Eğitim Kurumları Yönetici Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği”ne göre açıkta kalan İbrahim Çalı’nın durumu önümüzdeki hafta içinde belli olacak.

Fen Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve velileri İbrahim Çalı’yı kendi okullarına istiyor. Nedense, bazı sendikalardan bazı isimlerin karşı çıktığı söyleniyor. Sendikaya, Ulviye Matlı Fen Lisesi öğrencilerinden, öğretmenlerinden ve velilerinden tepki yağıyor.

Her kurumun kendisinde yönetici olmasını isteyebileceği gibi bir isim olan İbrahim Çalı’nın, Karacabey Lisesi’nde başlayan başarılı performansı, kısa sürede ivme kazandı. Halk Eğitimi Müdürlüğü ve zaman, zaman geçici olarak görev yaptığı Milli Eğitim Şube Müdürlüğü’nde tavan yaptı. Anadolu Lisesi’nde ise en verimli dönemine imza attı. Kolej havası estirdiği Anadolu Lisesi’nin başarı çıtasını zirveye taşıdı. KAL’ı; Akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda Türkiye genelinde marka yaptı. Öğrencilerin tercih ettiği okullar arasında yer almasını sağladı. Dürüstlüğü, çalışkanlığı ve kucaklayıcılığı ile örnek bir eğitimci fotoğrafı sergileyen İbrahim Çalı, öğrenci, öğretmen ve veli ayağındaki yöneticiliği ile gönüllerin vazgeçilmez ismi oldu.

Çalı’nın Anadolu Lisesi Müdürlüğü’nden ayrılması Karacabey’de üzüntüyle karşılandı.

Eğitim camiasında çok sevilen ve saygın bir yeri bulunan İbrahim Çalı’nın ayrılmasını kabullenemediklerini söyleyen öğrenciler, öğretmenler ve veliler, beklenmedik gelişmelere hala inanamadıklarını dile getirdiler.

İbrahim Çalı dün ilişiğini keserken okulda duygusal anlar yaşandı.

KAL’E FEN LİSESİ MÜDÜRÜ

Anadolu Lisesi’nde efsaneleşen İbrahim Çalı’nın ayrılmasıyla yerine, Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi Müdürü Murat Deniz atandı. Fen Lisesi’ndeki sessizliği ile tanınan Murat Deniz’in Anadolu Lisesi’nde, İbrahim Çalı gibi başarısı tavan yapmış bir isimden sonra görev yapacak olmasının şans mı, şanssızlık mı getireceği konuşulmaya başlandı. Bu konuda şimdiden yorum yapılmasının erken olduğu dile getirildi.

Murat Deniz’le birlikte, Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığına, İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Kamil Yalçın atandı.

Murat Deniz ve Kamil Yalçın yeni görevlerine başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.