KAİHL Bursa Güreş Şampiyonu

Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Güreş Takımı, Bursa İmam Hatip Liseleri arasında yapılan Grekoromen Güreş Müsabakalarında 155 puanla Bursa birincisi oldu.
22-23 Ekim 2019 tarihlerinde Bursa Gürsu İlçesi Gençlik ve Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarında Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Güreş Takımı şampiyonluğu elde etti ve ilçenin gururu oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilerin akademik ve mesleki gelişimlerinin yanında spora ilgili ve yetenekli öğrencileri desteklemek, geleceğin nitelikli ve ahlaklı sporcularının yetiştirmesine katkı sunmak ve fiziksel, zihinsel, ruhsal ve sosyal bakımdan dengeli ve sağlıklı bireylerin yetişmesini sağlamak amacıyla Anadolu İmam Hatip Liseleri öğrencileri arasında 22-23 Ekim 2019 tarihlerinde Gürsu İlçesi Gençlik ve Spor Salonu’nda “Güreş Müsabakaları” gerçekleştirildi.
Bu kapsamda Karacabey Anadolu İmam Hatip Lisesi Güreş Takımı, Bursa İmam Hatip Liseleri arasında yapılan Grekoromen Güreş Müsabakalarında 155 puanla Bursa Birincisi olarak Bölge finallerine katılmaya hak kazandı.
KAİHL’li öğrenciler Kasım ayında İstanbul, Ankara ve Afyon’da yapılacak olan Bölge finalinde İlçemizi ve İlimizi temsil edecekler.
Okul Takımımızı oluşturan öğrencilerimiz;
(51 kg) Recep AKBULUT, (55 Kg) Reşit REŞER, (60 kg) Engin Can ÖZDEMİR, (80 kg) Akif ARSLAN, (48 kg) Emircan KESKİN, (51kg) Doğukan YÜMİTKAN, (55kg) Yahya TAŞAVLI, (65 kg) Mustafa SALAR, (71kg) Mehmet Ali İŞAN, (71 kg) Serhat SARUHAN
Okul Müdürü Yüksel Çatal “Öğrencilerimiz ve onları çalıştıran takım antrenörü Ali Varol hocamızı tebrik ediyorum” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin de, “Bu başarıda emeği geçen başta Karacabey İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Güreş Antrenörü Ali Varol olmak üzere, okul yönetimini, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.