İYİ Parti’ye Uğur geliyor!

*Karacabey İYİ Parti’deki sıkıntılar yönetim kurulunun istifasıyla sona ererken, başkanlığa Emekli Albay Erdem Uğur’un getirileceği konuşuluyor.
*Erdem Uğur’un İyi Parti’nin yeni yönetim kurulunu oluşturduğu belirtilirken, atamaların bugün yapılacağı söyleniyor.

Karacabey İYİ Parti yöneticileri belediye başkanı aday belirleme sürecini eleştirerek üç ay önce atandıkları görevlerinden ve parti üyeliklerinden istifa etti.
İl yöneticileri ile anlaşmazlığa düştüklerini gerekçe gösteren 27 kişilik ilçe yöneticileri, istifalarını dün sosyal medyadan duyurdu.
İYİ Parti İlçe Başkanı Erkan Önen ve yönetim kurulu üyeleri, Ayhan Tayfur’un Belediye Başkanı Adayı yapılması sırasında kendilerine hiç bir bilgi verilmediğini ileri sürdü.
Konuyla ilgili, İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu adına sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Erkan Önen, “08.02.2019 tarihinde iyiparti.org.tr resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile belediye başkan adayımızın Ayhan Tayfur olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Adaylıkla ilgili 10 Şubat tarihi itibariyle İlçe Başkanlığımıza yazılı, sözlü veya e-posta ile hiç bir bildirim yapılmamıştır. 2014 yerel seçimlerinde oynanan senaryonun 2019 yılında tekrar edilmemesi için her türlü gayreti gösterdik. Ancak, İl Başkanımızın, “Ayhan Tayfur’un başkanlık başvurusu bile yok” diye oyalama yapacağını hiç düşünmedik. Bu oyun sadece ilçe yönetimine değil, Karacabey’imize oynanmış bir oyundur. İl yönetimi ile yapmış olduğumuz görüşmelerde, ilçe yönetimimize sürekli yalan söylenmiştir. Türkiye genelinde en yüksek oyu alan ilçe yönetimi, kombi sökenlere ve her dönem kaybedenlere tercih edilmiştir.
Temiz siyaset yapmak için görüşlerini açıkça belirtenler, kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklara kurban edilmiştir.
İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanlığı olarak görevimizden ve parti üyeliğinden istifa ettiğimizi duyurur, bu kadar kumpasın arkasında durmayacağımızı ve daha dün birbirinin arkasından söylemediklerini bırakmayanlarla aynı yolda yürümeyeceğimizi belirtiriz” dedi.
Erkan Önen ve arkadaşlarının görevi bırakmalarından sonra İyi Parti Gençlik Kolu yöneticileri de istifa ettiğini duyurdu.
Yeni yöneticiler hazır!
Karacabey İYİ Parti yöneticilerinin istifalarından sonra yerlerine zaman yitirilmeden atama yapılacağı belirtildi. İYİ Parti İlçe Başkanlığı’na Emekli Albay Erdem Uğur’un getirileceği konuşuluyor. Erdem Uğur’un İyi Parti’nin yeni yönetim kurulunu oluşturduğu belirtilirken, atamaların bugün gerçekleştirileceği söyleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.