“İyi Parti’nin Karacabey başarısı”

İyi Parti Karacabey İlçe Başkanı İsa Coşkunsoy 24 Haziran tarihinde yapılan baskın Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarını değerlendirdi.
Coşkunsoy yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İyi Parti’nin kurulmaması ve seçimlere girmemesi için tüm engellemeleri yapan ve şeytanın bile aklına gelmeyecek entrikaları çeviren İktidar Partisi ve ortağı, İyi Parti’nin boyunun ölçüsünü alacaklardı, fakat kendi boylarının ölçülerini aldılar ve Meclisteki Milletvekili sayısını 600’e çıkarmalarına rağmen, meclisteki çoğunluğu kaybettiler.
Unuttukları bir şey vardı. Allah’ın iyilerin ve doğruların yanında ve yardımcısı olduğunu…
Genel Başkanımız Meral Akşener’in dediği gibi;
“Milletvekili arkadaşlarımız mazbatalarını aldıktan sonra yol haritamızı saat saat, gün gün açıklayacağız.
Benim siyasi hayatım tehdit edilemez bir karakter olarak şekillendiğini yüce Türk Milleti çok iyi bilir ve biz milletimizden aldığımız güç ile bu yola çıktık. Çok şükür 7 ay gibi kısa bir süre de partimizi kurup, 2 kurultay yapmak zorunda kaldık ve Ramazan ayını da içerisine alan bir baskın seçime girdik. Cesur Türk halkının desteği ile Mecliste 43 Milletvekili ile İyi’lerin temsilcisi olduk.
“Evcilik oynamıyoruz”
Bütün siyasi partiler içinde İyi Parti konuşuluyorsa bu önemli bir sonuçtur.
Başından beri kararlarımız kurullarımızda alındı, tek başıma karar almadım, dayatmadım; arkadaşlarımın görüşlerini aldığım için seçim değerlendirmesi ile ilgili basın açıklamasını da 2 gün sonra yapabildik” dedi.”
İyi Parti Karacabey İlçe Başkanı İsa Coşkunsoy açıklamalarına şu şekilde devam etti;
“Ülke genelinde ve Karacabey’de İyi Parti oy potansiyeli bakımından dengeleri sarsacak kadar bir oya sahip olmuştur. Yedi aylık yeni kurulmuş bir parti olmamıza rağmen Meclise girerek 43 milletvekili çıkardık ve yüzdelik oranda da Karacabey İyi Parti Teşkilatı olarak Bursa’nın 17 ilçe teşkilatı içerisinde %19,15’lik ezici farkla birinciliğe yükselmiş olup ekip çalışmasının ve İyi Parti Karacabey yönetiminin azimli çalışmalarının meyvelerini toplamış olduk.
Korkmadan partimizi destekleyen Karacabey halkına, üyelerimize, Yönetim Kurulu’muza, kadınlarımıza, erkeklerimize ve gençlerimize çok teşekkür ederim.
Durmak yok, çalışmalarımıza bu günden itibaren kararlı ve azimli bir şekilde devam edeceğiz. Vatanımız ve Milletimizin geleceği için, Karacabey’in geleceği için biz cesurlar varız, ne gerekiyorsa, elimizden ne geliyorsa tüm benliğimizle yaptık ve yapacağız.
Vatana ve Millete adanmış ruhlarımızla Genel Başkanı’mızın dediği gibi ”İyi Medeniyet Demektir. Bu Yolun Taşlarını Sadece Cesurlar Döşer.”
Cesurlar da İyi Parti’dedir. İyilik güneşinin altında seksen milyon ile kucaklaşıp Türkiye olacak. Bu davada kanımızın son damlasına kadar mücadelemize yılmadan ve durmadan kararlılıkla, ilkelerimiz ve amacımız doğrultusunda bir adım bile geri adım atmadan devam edeceğiz Ülkemiz ve Karacabey’imiz için geleceğimiz ve çocuklarımız için çalışacağız.
Bu vesile ile İyi Parti Yönetim Kurulu’na, üyelerimize ve Karacabey halkına şükranlarımı bir borç biliriz. Teşekkürler Karacabey’imize”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.