“İyi Parti Olağan Üstü Kongresi’ne davetlisiniz”

İyi Parti Karacabey İlçe Başkanı Ayhan Tayfur tüm ilçe halkını 1 Nisan Pazar günü Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan İyi Parti 1. Olağanüstü Büyük Kurultayı’na davet etti.
Başkan Tayfur açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İyi Parti Karacabey İlçe Başkanlığı olarak 1 Nisan 2018 Pazar günü üyelerimiz ve hemşehrilerimizle birlikte, İl Başkanlığı ve 17 ilçe teşkilatlarımızla birleşerek coşkulu ve kalabalık bir katılımla Ankara’ya gidiyoruz.
Türkiye için, adalet için, medeni ve çağdaş toplumların eriştiği refah seviyesi için, memleketimizin bekası için girmiş olduğumuz yolun açılması için, talip olduğumuz Türkiye’yi yönetmek ve kalkındırma sevdamızın ilk adımı olan 1. Olağan Üstü Kurultayımıza katılım sağlayacağız. 500 bini aşkın üyelerimizden aldığımız güç ve heyecanla delegelerimizin katılımlarıyla İyi Parti 1. Olağanüstü Büyük Kurultayı 1 Nisan 2018’de Ankara Spor Salonu’nda saat 10.00 da gerçekleştirilecektir.
Tüm Karacabeyli hemşehrilerimizi kurultayımıza bekliyoruz. Kurultayımıza katılmak isteyenler ve üyelerimiz partimiz irtibat telefonlarından (0 224 676 51 21) bilgi alarak kurultayımıza katılabilirler, bizimle birlikte bu coşku ve gurur dolu günü yaşayabilirler” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.