İyi Parti Karacabey kurultaya katıldı

Geçtiğimiz Pazar günü Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yapılan İyi Parti 1. Olağan Üstü Kurultay’ına Karacabey İlçe Başkanlığı da tam kadro katılım sağladı.
Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İĺ Delegeleri ve Üst Kurul Delegeleri ile Partili Üyelerin hazır bulunduğu kurultay büyük ilgi gördü.
Kurultayda; Karacabey İyi Parti İlçe Başkanı Ayhan Tayfur, Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu ve Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Ceylan İyi Parti Üst Kurul Delegesi olarak oy kullandı.
Kurultay hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Tayfur, “Korkusuz ve cesur yürekli İyi’ler ile Ankara’da İyi Parti’nin 1. Olağan Üstü Kurultay’ını da gerçekleştirdik. Ankara görülmeye değerdi. Kurultay’a Türkiye’nin İl’lerinden ve İlçelerinden katılım çok fazlaydı. Gece Ankara yolu ve mola yerleri iyilerin otobüsleriyle ve Türkiye sevdalısı iyi insanlarla dolup taştı. İyi insanları yüreklendiren, cesur insanların bu kalabalık katılım hareketi salona sığmadı. Salonun koridorlarında ve merdivenlerinde hareket etmek imkansızdı. Salona giremeyen dışarıdan kongreyi izlemek zorunda kalan İyi Partililer ise salondaki sayının 5 katından fazlaydı. Kapalı Spor Salonu ortasındaki alan da toplanıp, oturtulan 81 İl ve İlçelerin üst kurul delegeleri kendi aralarında görüşüp, tanıştılar ve birbirlerinin telefon numaraları aldılar. Kurucular Kurulu ve Genel Başkan Yardımcıları ile görüşme fırsatı yakaladılar. Bizde değerli hocamız ve Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Halaçoğlu ile görüşüp fikir alışverişinde bulunduk. Böylece, İyi Partimiz seçimlere girebilmek için, tüm istenilenleri 5 aylık bir parti olmasına ve tüm engellere rağmen, seçimlere girmeye hak kazanmış oldu” dedi.
Kurultay sonra Karacabeyli İyi Partililer Anıtkabir ve Gençlik Parkı’nı ziyaret etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.