İstiklal’in izcileri Uludağ’ın zirvesinde

İstiklal’in izcileri Uludağ’ın zirvesinde
Karacabey İstiklal İlköğretim Okulu izcileri, geçtiğimiz Pazar günü Uludağ’ın zirvesinde unutulmaz bir gün yaşadı.
Minik izciler, Rehber Öğretmenleri; Harun Şentürk, Ömer Uyar, Harun Ulaş, Hasan Sargın ve Aytek Demir gözetiminde, kış turizmin keyfini çıkardılar.
Çağan Turizm’in önemli katkı sağladığı Uludağ Gezisi’nde öğrenciler ve öğretmenler kızaklarla kaymanın yanı sıra, zirveye doğru ‘Kar Adam’ yürüyüşü gerçekleştirdiler.
Teleferiğe binen İstiklal’in minik izcileri Uludağ’ı havadan görme olanağı buldular. Kardan adam yapıp, kartopu oynayan izciler, kar üstünde mangal keyfi ile sıcak bir ortamda güzel bir gün geçirdiler. İzcilerin doğaya olan saygıları ve temizlik hassasiyetleri gezinin amacına ulaştı.
İzciler Uludağ dönüşü tarihi çınar ağacını da ziyaret etti. Okul Müdürü İsmet Turnalı, eğitimde yaşantı zenginliğinin önemine değinerek, “İzcilerimiz hayatı yaşayarak öğreniyorlar. Çevreye saygı ve doğayı koruma bilincini bu tür etkinliklerle pekiştiriyorlar” dedi.
İzci Lideri Harun Şentürk ise, gezinin öğrencilerde sosyal gelişimlerini destekleme amacı taşıdığını belirterek, “Amacımıza ulaştık. Gezi boyunca bizlere kolaylık sağlayan Çağan Turizm’e çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.