İstiklal’in, “Gurur” günü

 

Karacabey İstiklal İlk ve Ortaokulu, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı öğrencilerin akademik başarılarını yükseltmek, ulusal öğrenci seçme sınavlarında hedeflere ulaşmalarını sağlamak amacıyla oluşturulan “Hep Birlikte Başarılı Olalım” projesi kapsamında “Gurur Çayı” düzenledi.

Okul Konferans Salonu'ndaki etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Okul Müdürü İsmail Şen, Müdür Yardımcıları Ömer Uyar ve Tamer Sert, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri, veliler ve 2012-2013 eğitim ve öğretim yılının en başarılı öğrencileri katıldı.

İstiklal İlk ve Ortaokulu, geçen yıl ilkini düzenlediği gurur çayında hedeflediği başarıya ulaştı. Bu nedenle ikincisi gerçekleşen Gurur Çayı'nda, Ortak sınavlarda dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ile sınıflar bazında en çok kitap okuyan öğrencilere hediyeleri verildi.

Projeden Sorumlu Müdür Yardımcısı Tamer Sert, açılış konuşmasında hedeflerine değindi. Proje kapsamında, belirli aralıklarla ortak sınavlar düzenlendiğini, öğretmenlerin yönlendirici öğretmenlik faaliyetleri yürüttüğünü, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak için, kitap okumayı özendirici, teşvik edici çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Okul Müdürü İsmail Şen, katılımlarında dolayı okul aile birliği üyeleri, veli ve öğrencilere teşekkür etti. Şen ayrıca, “Veli-Öğretmen” işbirliğinin altını çizdi.

İlçe Milli Müdürü Emin Dingin ise, velilerin çocukları için rol model olduğunu vurguladı. Velilere çocuklarıyla beraber kitap okumalarını öneren Dingin, konuşmasının sonunda okul yönetimini ve projeden sorumluları Görsel Sanatlar Öğretmeni Emine Maden Özker, Matematik Öğretmeni Elif Şimşek ve Türkçe Öğretmeni Ceyda Dilay Özkaya'yı özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Dingin son olarak da, katılımlarıyla öğrencilerini destekleyen velilere teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.