Zanlının bir an önce bulunmasını istiyorum!

 

Karacabey'de geçtiğimiz Salı gecesi, kimliği belirsiz bir kişi tarafından gasp edilmek istenen Ceren Büfe Sahibi Necmi Kopan, Meltem'e konuştu.

Ailesiyle birlikte olayın şokunu hala atlamadıklarını dile getiren Kopan, kendisini gasp etmek isteyen şahsın bir an önce yakalanmasını istedi.

Ceren Büfe'de önceki gün eşi Dilek Kopan ve kızı Ceren Kopan'la birlikte görüştüğümüz Necmi Kopan, bu olayın gerginliği içinde olduklarını söyledi.

Gasp olayını el ve boynundaki kesiklerle atlattığını ifade eden Kopan, “Her gece 01.00-01.30 arası işyerimi kapatır, eve giderim. O gecede aynı şekilde büfeyi kapattıktan sonra arabama bindim. Tam o sırada arabamın arka kapısı açıldı ve yüzü gözü sarılı biri bıçağı çıkartarak ve kısık sesle konuşarak Çamlığa doğru sürmemi istedi. Ani gelişen olay karşısında, “Bende para yok, Çamlığa neden gidiyoruz” dedim.

Çok korkmuştum ama sakin olmak zorundaydım. O sırada Uluabatlı Hasan Bulvarı'ndan dönüş yaptım ve bir arkadaşının dükkanının önünde durarak korna çalıp yardım istedim. Bu durum üzerine panikleyen şahısla araba içinde kısa süreli bir arbede yaşadık. İşte tam o sırada bıçağı boynuma batırdı. Bende ani bir reflekse bıçağı tutmak isterken elim kesildi. Boynumda ve elimde kesikler meydana geldi.

Şahıs hemen araban indi ve koşarak uzaklaştı. Ondan sonra da zaten ambulans ve ekipler geldi. Ne olduğunu hala anlamış değilim. Ancak bu gasp girişiminin planlı yapıldığını düşünüyorum” dedi.

Karacabey'de neler oluyor?

Son yıllarda Karacabey'de asayiş olaylarının hızla artmasından endişe duyduklarını belirten Necmi Kopan, “Cuma günü de bir kadın, kocası tarafından vurulmuş. İlçemiz eskiden çok şirin ve sakin bir yerdi. Ancak ne oldu da böyle olduk? Bu olaydan şans eseri kurtuldum ama herkes benim gibi olmayabilir.

Polis ekiplerimiz, şahsın bulunması için elinden geleni yapıyor. Aile olarak çok tedirginiz ve bir an önce şahsın bulunmasını istiyoruz.

Ceren ve Cem isminde iki çocuğum var. Kendi halinde ailesini geçindirmeye çalışan biriyim. Kim benden ne ister ki?” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.