İstikbal İstiklal’de

“Bilim Şenliği”ndeki birbirinden ilginç ve başarılı çalışmalar hayran bıraktı:

*Kaymakam Ahmet Yurtseven, minik deneycilerin gösterilerini beğendi ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilere, öğretmenlere ve okul yöneticilerine teşekkür etti.
Karacabey İstiklal Ortaokulu’nun “Bilim Şenliği ve Fen Sokağı” etkinliği tam not aldı. Öğrencilerin birbirinden ilginç ve başarılı çalışmaları takdir toplarken, şenliğe katılanların hayranlıkları gözlerden kaçmadı.
Sosyal, sportif ve kültürel etkinlikleri ile dikkat çeken İstiklal Ortaokulu, bir ilke imza attı. Bilim Şenliği’ni bahçede düzenleyen okul, hazırlığı 4 ay süren çalışmaları Fen Sokağı’nda sergiledi.
Bilim Şenliği’ne, Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Çatak, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ramazan Özyaman, Milli Eğitim Şube Müdürleri Hikmet Ulga, Hüseyin Akbaba’nın yanı sıra ilçedeki diğer okul müdürleri, ortaokul öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Fen ve Teknoloji öğretmenleri Funda Mantar ve Süheyla Kırlıoğlu’nun öncülüğünde 80 öğrencinin görev yaptığı şenlikte, 35 deney katılımcıların gösterisine sunuldu. Birbirinden ilginç ve başarılı çalışmalar beğeni toplarken, şenliğe katılanların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı.
Deneyleri tüm öğrencilerden birer birer dinleyen Kaymakam Ahmet Yurtseven, memnuniyetini dile getirerek etkinlikte emeği geçenleri kutladı. Okul Müdürü İsmail Şen’e ve tüm öğretmenlere teşekkür eden Kaymakam Ahmet Yurtseven, “Geleceğin dâhilerinin önü açık” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.