İsmini polise veren arkadaşını öldürdü

Karacabey’de arkadaşı tarafından bıçaklanarak dereye düşen sabıkalı bir genç yaşamını yitirdi.
Harmanlı Köyü’nde dört arkadaş A.D. (17), S.E. (17), İ.Z. (19) ve Ö.Ö. (19), 16 TZ 489 plakalı otomobille saat 23.00 sıralarında Eski Tuğla Ocakları Mevkii’ne giderek içki içmeye başladı. A.D., yaklaşık 3 ay önce fotokopi makinesiyle piyasaya sahte para sürmek isterken yakalanan arkadaşı S.E.’ye, ”Polise neden benim ismimi verdin?” diye sitem edince tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine otomobilden inen A.D., arkadaşı S.E.’yi kalbinin altından bıçakladı.        
Ardından paniğe kapılan üç arkadaş yaralı arkadaşlarını dere kenarına bırakarak olay yerinden kaçtı.
3 saat sonra pişman olan gençler, S.E’nin durumunu merak ederek polis karakoluna gidip olanları anlattı. Saat 02:30 sıralarında olay yerine giden polis, derede bir cesetle karşılaştı. Jandarma mıntıkası olması sebebiyle polis durumu Karacabey İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri derede bulunan cesedi akıntıya kapılarak kaybolmaması için kıyıya çıkarttı.
Yapılan incelemede, cesedin hırsızlıktan sabıkası bulunan S.E.’ye ait olduğu tespit edilirken, savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
            Gözaltına alınan A.D., İ.Z. ve Ö.Ö. olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. Cinayeti işlediğini itiraf eden A.D., arkadaşını bıçakladıktan sonra dere kenarına bıraktıklarını, çok pişman olduğunu söyledi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.