Başarıya doymuyorlar!

Atatürk İlköğretim kaldığı yerden devam ediyor:
Karacabey Atatürk İlköğretim Okulu, 2009-2010 Eğitim ve Öğretim dönemine yine başarıyla başladı. Bursa Valisi Şahabbetin Harput, ilköğretim müfettişleri tarafından 2008-2009 eğitim bölgesi kapsamında en başarılı okul seçilen Atatürk İlköğretim’e “Başarı Belgesi” gönderdi.
            Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, dün yapılan törende başarı belgesini Okul Müdürü Erdal Akdağ’a takdim etti.
            Törende ayrıca, Seviye Belirleme Sınavı (SBS)’nda “İl Eylem Planı” çerçevesinde gösterdikleri başarılardan dolayı da Türkçe Öğretmeni Merve Ören, Matematik Öğretmeni Süleyman Turan, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Zafer Tarhan, ile Fen ve Teknoloji Öğretmeni Mübeccel Aka’ya İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar imzalı “Teşekkür” belgelerini veren Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, yeni dönmedeki çalışmaların devamını diledi.
            Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, başarıya bir ekip çalışması sonucu ulaşılabileceğini ve Atatürk İlköğretim Okulu çalışanlarının da bunu çok iyi bir şekilde yaptığını kaydetti.   
Bu çalışmaların herkese örnek teşkil ettiğini anlatan Turhan, sekiz yılda altı kez “Eğitim Bölgesi Birincisi” olmanın tesadüfen değil, çok çalışma ile kazanıldığına dikkat çekti.
            Turhan, “Yıl boyunca öğrencileriniz, evlatlarınız için harcadığınız emekler, yaptığınız özveriler velilerin kalbinde onurlu bir yer edinmenizi sağlayacaktır. Cumhuriyetimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı olarak yetiştirmenin ağır ama gurur verici sorumluluğunun bilincinde olduğunuzu biliyor, sizlere çok güveniyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.