İsmetpaşa çok ‘Farklı’

Köyler Ligi finali görkemli geçti:
Karacabey Gençlik Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği ve Süt Birliği sponsorluğunda gerçekleşen, “Kaymakamlık Köyler Ligi Futbol Turnuvası”nın en büyüğü finalde Hamidiye’yi 5-0 yenen İsmetpaşa oldu.
            Final karşılaşmasında Hamidiye’ye 5 atan İsmetpaşa, Köyler Ligi’ne şampiyon olarak adını yazdırdı. Günün diğer maçında ise Ortasarıbey’i 2-0 mağlup eden Beylik, üçüncülük kupasını kaldıran takım oldu.
M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda Pazar günü saat 13.00’te oynanan final karşılaşmalarına, Kaymakam Dursun Balaban, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Galip Erbil, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Erdem, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkan Yardımcısı Şaban Çetizli, Tarım İl Müdür Yardımcısı Ömer Ceylan, İlçe Tarım Müdürü Erdoğan Ceylan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özer Matlı, Sütaş İnsan Kaynakları Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Osmangazi Süt Üreticileri Birliği Başkanı Sacit Eroğlu, Ticaret Borsası Başkanı Ekrem İşcan, Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen, AK Parti İlçe Başkanı Adem Surguç, CHP İlçe Başkanı Orhan Karabaş ve İl Özel İdaresi Şantiye Şefi Metin Çolpan’ın yanı sıra yüzlerce futbolsever katıldı.
Hamidiye-İsmetpaşa arasında oynanan final karşılaşmasını Şaban Çolak, Kemal Çeltik ile Serdar Ay hakem üçlüsünü yönetti. İsmetpaşa, 10. dakikada penaltıdan Ahmet Tercan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. 51, 85 ve 88. dakikada Furkan Ceylan’ın gölleriyle İsmetpaşa farkı 4’e çıkarttı. Son olarak da Özer Burhan, uzatmalarda attığı 5. gol ile maçın skorunu belirleyen isim oldu. Ayrıca, turnuva boyunca yapılan “18 Yaş Altı Penaltı Yarışması”nın şampiyonluğunu ise Tophisar’dan Altay İnce elde etti.
Açılış konuşması yapan İlçe Spor ve Gençlik Müdürü Şaban Bayraktar, “Özlediğimiz tabloyu görmenin, bu güzel organizasyona ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi. Bayraktar, “Köyler Ligi’nin başlamasıyla birlikte birçok köyümüzdeki birbirleriyle dargın olanların barıştığını, gençlerimizin sigara ve alkolü bıraktığını görüyoruz. Türk sporunun gelişmesini sağlayacak adımların ilk temeli buralardan geçtiği bir gerçektir” şeklinde konuştu. Karşılaşmaların ardından İsmetpaşa’nın haklı sevinci ve akabinde yapılan ödül töreni görülmeye değerdi.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.