İsmail Tezcan adaylığını açıkladı

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İsmail Tezcan’dan beklenen açıklama geldi. Görevine yeniden talip olduğunu açıklayan İsmail Tezcan, Şubat ayı içersinde yapılacak kongrede aday olacağını duyurdu.
Parti Binası’nda yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katılımıyla adaylığını açıklayan İsmail Tezcan, “Huzur, refah ve kalkınma arayıp, 12 Haziran 2011’de sandığa giden milletimiz bugün, derin bir hayal kırıklığı yaşıyor.
Daha iyi bir hayat, daha mutlu bir aile, daha güvenilir bir ülke arayanların içi karardı. Daha çok aş, herkese iş, huzurlu bir gönül, istikrarlı bir toplum arayanlar umutsuzluk buldu. Aç yatıp, aç kalkan kardeşlerimizin sayısı arttı. Partizanlık, kayırmacılık, yandaşları kollama, torpilli akrabalar ve yolsuzluk, hayatın her alanında karşımıza çıktı.
Artan suçlar, değerlerimizi tahrip etti. Dış politikadaki teslimiyet ile milli onurumuz ayaklar altına alındı. Sanayici sıkıntıda, üretim düşmektedir. Borçlarını kapatamayan esnafımız perişan. Memur, işçi ve emeklimiz ümitsiz. Kredi kartı borçları dağ gibi birikti. Yatırımlar yerlerde sürünüyor. Tarım çöktü. Çiftçi zor durumda. Bereket kalmadı. Geçen yılı zarar ve borçla kapatan çiftçi perişan. Mazot, gübre, tohumluk cep yakıyor. Buna karşılık çiftçimizin geliri her geçen gün azalıyor.
Vatandaşımız nihayet, tozpembe masalların büyüsünden kurtuldu. Sıkıntıların farkına vardı. Milletimiz sahte kurtarıcıların, Türkiye’ye ve Türk milletine hiçbir şey veremeyeceğini yaşayarak öğrendi. Bütün bu gerçeklerin su yüzüne çıkması, Milliyetçi Hareket’in çalışkan ve şuurlu kadrolarının eseridir.
Şimdi, aziz milletimizden beklentimiz, Türkiye’yi Milliyetçi Hareket’in kadrolarına teslim etmesidir. Türk milliyetçileri, Türkiye’yi ayağa kaldırmaya, milletimizi yükseltmeye inançlı ve kararlıdır.
Bugün, ülkemizin karşısındaki en önemli sorun zedelenmek istenen kardeşliğimiz, bozulmak istenen milli birliğimizdir. Ekonomik kayıpların telafisi, güçlü bir iktidarla mümkündür. Bunu başaracağız. Yokluk ve yoksullukların tahribatı, ekonomik tedbirlerle onarılabilir. Bunu da gerçekleştireceğiz. Ancak, bizleri bir arada tutan değerler, bir kez sarsılırsa onların tamiri çok zor olacaktır. Ne var ki Allah’ın izni, milletin desteğiyle bunun da üstesinden geleceğiz. Bu nedenle, milletimizi zayıflatan etnik ve mezhep eksenli ayrımları mutlaka aşmak zorundayız.
Milliyetçi Hareket, milletimizin bin yıllık kardeşliğinin devamı yolunda, önemli görevler üstlendi ve mesafeler aldı. Tek bir ses, tek bir nefes, tek bir yürek olarak, Türkiye’yi ayağa kaldırıp, zulmü bir daha geri gelmemek üzere yok etmeye kararlıyız. Türkiye’mizi ve aziz milletimizi çağların ötesine taşıyabilmemizin başka bir yolu kalmadı. Türk Milleti bunları başaracak azim ve inanca fazlasıyla sahiptir.
Milliyetçi Hareket’in varlığı, kötü ve kötürüm politikalar altında bunalan Türkiye’mizin en önemli şansıdır. MHP’nin yapıcı ve tutarlı siyasetinin Türkiye’nin sigortası olduğu ortaya çıktı. MHP milli duruşun, dünyayı Türkçe okuyuşun simgesidir. Her fesadı aşan, her hileyi boşa çıkaran partimiz, bugün iktidara koşmaktadır. Türkiye’nin sorunlarına neşter vurmak için tüm hazırlıklarını yapmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye’nin gündemine, Türkiye’nin meselelerine hâkimdir. Bizler, bu topraklar üzerinde yüzyıllardır yaşayan, müşterek değerleri ve hedefleri, farklılıklarından fazla ve anlamlı olan, büyük bir milletin mensuplarıyız.
Bugün, üzerinde kara bulutlar gezinen demokrasimizin kök salması, öncelikle bir arada yaşama kültürünün varlığına, buna ait kuralların yerleşmiş olmasına bağlıdır. Türk milleti, üzerine geçirilmeye çalışılan kefeni, bir kader olarak kabul etmeyecektir. Türkiye’nin husumet ve kavga ile tükenip yok olmasına seyirci kalmayacaktır. Vakit birleşme ve bütünleşme vaktidir. Zaman, Milliyetçi Hareket Partisi’nde buluşma, beraber olma zamanıdır.
Cenab-ı Allah’ın, kutlu amaçlar uğruna verdiğimiz emekleri, millet aşkını ve heyecanını karşılıksız bırakmayacağına yürekten inanıyorum.
Bütün bunları gerçekleşmesi için çalışmak üzere, İlçe Başkanlığına aday olduğumu ilan ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.