İslam’dan Popstar’a gergin veda

İslam’dan Popstar’a gergin veda
*Geçtiğimiz Pazar günü Star TV’de yayımlanan Popstar Alaturka yarışması gergin anlara sahne oldu.
*Popstar Alaturka yarışmasında Karacabey’i temsil eden ve daha önce 3 kez birincilik sevincini yaşayan Saadet Mahallesi’nden İslam Arslan Jüri üyesi Orhan Genecebay’ın eşi Sevim Emre’yi suçlayarak yarışmadan çekildi.
Osmantan Erkır’ın sunduğu ve jüri üyeliklerini Orhan Gencebay, Bülent Ersoy, Ebru Gündeş ve Armağan Çağlayan’ın yaptığı yarışmanın eleme bölümünde tam anlamıyla sinirler gerildi. Bu gerilimin nedeni ise Karacabey Saadet Mahallesi’nden İslam Arslan’ın sözleri oldu.
Geçtiğimiz pazar günü yayımlanan yarışmada elenecek son ikiye İslam ile Özlem isimli yarışmacı kaldı.
Osmantan Erkır İslam’a ‘Neden böyle oldu’ diye sorduğunda; “Ben gitmek istiyorum. 3 Kez birinci, 1 kez e ikinci oldum. Ben fakir biri olabilirim, beni burada istemeyenler var” deyince salondaki herkes şaşkınlığa uğradı.
Osmantan Erkır konuyu kapatmaya çalışsa da araya giren Bülent Ersoy “Kim istemiyor açıkla, bunu neye göre söylüyorsun” deyince İslam “Siz istediniz ben de söylüyorum” diyerek eliyle seyircilerin arasındaki bir kişiyi göstererek “Bu abla benim burada olmamı istemiyor” dedi. Yarışmacının gösterdiği kişi ekrana getirilmedi. Ekran başındaki herkes bu kişinim kim olduğunu merak edilirken Bülent Ersoy’un konuşması sonrası kastedilen kişinin Orhan Gencebay’ın eşi Sevim Emre olduğu anlaşıldı. Tartışma sırasında Sevim Emre’nin görüntüsü ise ekrana getirilmedi.
Bu açıklamanın ardından ise bütün jüri üyelerinden İslam’a yoğun tepki verildiği görüldü.. Sevim Emre’nin yarışmada bir etkisi olmadığı jüri tarafından sert ifadelerle açıklandı. Osmantan Erkır da yarışmacıya yarışmacımıza sert çıkarak; “Bu senin yaptığın çok ayıp” sözlerini sarf ettiği görüldü.
Yarışma sonunda elenen kişinin de İslam olduğu açıklandı. İslam adını duyar duymaz arkadaşlarıyla bile vedalaşmadan stüdyoyu terk etti. Olaylar üzerine Orhan Gencebay’ın da çok gergin anlar yaşadığı gözlendi.
‘BİR YARIŞMACIYA HAP VERDİ’
Programdan sonra görüşlerini açıklayan İslam Arslan: “O kadın elemelerden beri beni istemedi. Sevim Emre benim gözümün önünde Orkun diye bir yarışmacıya hap verip ‘Bunu iç, sahnede rahat okursun’ dedi. Üzerimizden trilyonlar kazanıyorlar. Giydiğimiz kostümler için yırtılırsa parasını ödeyelim diye bize senet imzalatıyorlar” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.