İşimiz gücümüz millet!

BBP, siyaseti millet için yaptıklarını duyurdu:

Siyaseti millet için yaptıklarına dikkat çeken Bülent Turan, “Bizim paramız yok. İnsanlara bir şey gösteremiyoruz. Bizler 19 yıldır Büyük Birlik Partisi’ni çocuklarımızdan kestiğimiz süt paralarıyla ayakta tutuyoruz. Bunun acısını da vatandaştan çıkartmıyoruz. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu ağabeyimiz döneminde, 8 milletvekilimiz olduğu zamanda devlet zorla seçim parası olarak her partiye para dağıttığı zamanda bizim payımıza 2 trilyon 800 milyar para düşmüştü. Ancak, genel merkezin kirası bile zor ödenirken, Muhsin başkanımız o parayı şehit ailelerine bağışladı. İşte bu yüzdendir ki, BBP oy toplayamıyor” dedi.

Amaçlarının iktidara gelerek zenginlik olmadığını belirten Turan, “Amacımız iktidara gelirsek zenginle fakiri ayırt etmemektir. Bir saniyesine bile hakim olamadığımız dünyada fırıldak olanları düzeltmektir. Biz siyasetimizi en güzel şekilde yaptığımıza inanıyoruz. Yarın ahirette Allah bize neden iktidar olamadınız diye sorduğunda; ‘Rabbim biz gerekeni yaptık, senin kulların rant peşindeydi’ diyecek yüzümüz var.

Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın dediği gibi; ‘Bu eller kire bulaşmadı, bu eller ihanete ortak olmadı’ diyerek hatırlatma yapıyoruz” diye konuştu.

Turan, “Muhsin Yazıcıoğlu öldü. BBP bitti diyen arkadaşlara söylüyorum. Muhsin başkan varken neredeydiniz? Şuan ki genel başkanımız Mustafa Destici de Muhsin başkanımızın sağ koluydu. BBP olarak, bitmedik. Aynı yolumuzda devam ediyoruz. 5 kişi de olsak davamızdan ve yolumuzdan şaşmayacağız” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.